23 / 04 / 2024

toki kayabaşı konutlarına ne kadar başvuru geldi

toki kayabaşı konutlarına ne kadar başvuru geldi

TOKİ Başkanı Turan şantiyelerde inceleme yaptı. TOKİ’nin Kayaşehir’de 539 lira aylık taksitle satışa çıkardığı konutlara bir hafta içinde 30 bin vatandaş başvurdu.

TOKİ deprem konutlarının fiyatları belli oldu mu? TOKİ deprem konutları satılabilir mi?

TOKİ deprem konutları şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İşte TOKİ deprem konutlarına dair detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet konutlarına yönelik açıklama!

Sosyal medya üzerinden 2021 yılına yönelik değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde inşa edilen afet konutlarına ilişkin açıklama yaptı. 

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

Ukrayna'da yasa değişiyor: Borçluların konutlarına el konabilecek!

Ukrayna'da 21 Nisan 2021’den itibaren, borçların karşılığında konutlara el konulmasını yasaklayan moratoryum bitiyor. Bu tarihten itibaren borçluların konutlarına el konabilecek.

Mashattan konutlarına ilişkin davada müfettişler, iskânların yeniden düzenlenmesini istedi!

Mashattan konutlarına ilişkin davada müfettişler 10 adet iskân belgesinin iadesini talep etti. Hazırlanan raporda çarpıcı tespitlerde yer aldı.

Murat Kurum: Vatandaşlarımızı Elazığ TOKİ konutlarına nakledebilecek durumdayız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde Elazığ rezerv konutlarına nakledebilecek durumdayız. İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak suretine gideceğiz" dedi...

Şırnak'ta terör mağdurları konutlarına kavuştu!

Terör mağdurları için Bahçelievler Mahallesi'nde yapılan 539 konutun kura çekimi gerçekleştirildi. 539 aile konutlarına kavuştu...

TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?

Dar ve orta gelirli vatandaşlar için konutlar üreten TOKİ binlerce kişiyi ev sahibi yapıyor. TOKİ konutlara başvuru yapmak isteyen binlerce vatandaş ''TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

Mashattan konutlarına 10 sahte iskan belgesi verildi iddiası!

Taşyapı’nın hayata geçirdiği ünlü Mashattan konutlarına 10 sahte iskân belgesi (yapı kullanım izni) verildiği iddia edildi.

Kamu konutlarına tahsisli Hazine taşınmazları TBMM'de!

Kamu konutlarına ve kamu kurumlarına tahsisli olup atıl durumda bulunan Hazine taşınmazları meclis gündemine taşındı..

TOKİ Antalya Konutları'na başvurular başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından turizm çalışanlarının ev sahibi olması için hayata geçirilecek konutlarda başvurular başladı. 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak konutların başvuru süresi 31 Temmuz'a kadar.

TOKİ Ordu Konutları'na 2 bin talep bekliyoruz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi eylül ayı olağan meclis toplantısında konuştu. Yılmaz, ''TOKİ tarafından hayata geçirilen 220 konuta 2 binin üzerinde talep beklediklerini açıkladı.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

toki kayabaşı konutlarına ne kadar başvuru geldi Haberi

toki kayabaşı konutlarına ne kadar başvuru geldi

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan,Ankara’nın Kalecik ilçesi ve Çankırı’daki TOKİ şantiyeleri ile Kastamonu, Karabük, Zonguldak, Düzce ve Sakarya’da inceleme yaptı. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Turan, Sakaryaspor Stadyumu’nun yıl sonuna doğru Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teslim edileceğini açıkladı. Bursa’da Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Bursa Şubesi’nin genel kuruluna da katılan Turan İstanbul’da geçen hafta 539 lira taksitle satışa çıkarılan bin 500 konuta ilginin büyük olduğunu söyledi. Turan “Bir hafta içinde, 30 bin vatandaşımız peşinat da yatırarak buraya müracaat etti. Sivas’ta ise 750 konuta 12 bin 500 müracaat oldu” dedi.


TOKİ’nin Kayaşehir’de 539 lira aylık taksitle satışa çıkardığı konutlara bir hafta içinde 30 bin vatandaş başvurdu. 


50 bin konut ihale edilecek

Turhan “2015 yılı için ki bunun 3 ayını geçtik şu anda, asgari...