25 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet konutlarına yönelik açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet konutlarına yönelik açıklama!

Sosyal medya üzerinden 2021 yılına yönelik değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde inşa edilen afet konutlarına ilişkin açıklama yaptı. 



Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, 2021 yılındaki çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erdoğan değerlendirmelerinde ülke genelinde inşa edilen afet konutlarına yönelik de açıklamalarda bulundu.

Erdoğan,  İzmir  depremi sonrası yapımına başladıkları konut ve dükkanların ilk etabını vatandaşlara teslim ettiklerini dile getirerek, şunları söyledi: 

 Cumhurbaşkanı Erdoğan dan afet konutlarına yönelik açıklama!

"İnşallah kalan kısımları da kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Deprem sonrası Elazığ ve Malatya’da yapımına başladığımız konutlardan 21 bin 455’ini hak sahibi vatandaşlarımıza teslim ettik. Sel felaketi sonrası Giresun, Kastamonu, Sinop ve Bartın’da konut, dükkan ve köy evlerinin yapımına başladık. Giresun’da 370 konut ve 152 dükkanı tamamladık. Sel felaketi sonrası Giresun, Kastamonu, Sinop ve Bartın’da konut, dükkan ve köy evlerinin yapımına başladık. Giresun’da 370 konut ve 152 dükkanı tamamladık."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet konutları açıklaması!


 


Geri Dön