26 / 04 / 2024

TOKİ Kayaşehir satışları

TOKİ Kayaşehir satışları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de orta katmana yönelik ürettiği 605 konutun satışı için gerekli koşulların oluştuğunu açıkladı. 

Ebruli Kayaşehir satışa çıktı! Yeni proje!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir satışa çıktı. İşte Ebruli Kayaşehir projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kayaşehir 2019 kura sonuçları açıklandı! İşte isim listesi!

TOKİ Kayaşehir 2019 projesindeki 2+1 nitelikli 2 bin 338 konutun kurası çekildi. TOKİ Kayaşehir 2019 kura sonuçları noter huzurunda açıklandı. İşte isim listesi...

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları 2019!

TOKİ Kayaşehir 2019 projesinde talep toplanan 2 oda 1 salon daireler 238 bin TL'den alıcıların beğenisine sunuldu. Projedeki toplam 4 bin 467 adet konut sahiplerini buluyor. Kura çekilişi noter huzurunda gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Kayaşehir kura sonuçları 2019...

TOKİ Kayaşehir 3+1 ve 4+1 kura sonuçları!

TOKİ Kayaşehir 1+1 2+1 3+1 4+1 kura sonuçları açıklandı. İşte isim isim tam liste...

TOKİ Kayaşehir Engelli Grubu kura sonuçları açıklandı!  

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi saat 10:00'da başladı. Toplamda 605 daireden meydana gelen projede engelli vatandaşlara ayrılan daireler için kura çekilişi sonuçları açıklandı.

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları 1+1!

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları 1+1 henüz belli olmadı. Projedeki konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları!

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları kazananları henüz belli olmadı, TOKİ Kayaşehir kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Kayaşehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna 25 Nisan 2018 yanıtını verebiliriz.

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları açıklandı mı 2018?

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. TOKİ Kayaşehir kura sonuçları açıklandı mı 2018?

TOKİ Kayaşehir 2018 kurası ne zaman?

Orta gelirli vatandaşlar için inşa edilen TOKİ Kayaşehir projesinde 605 yeni konut kura ile satılıyor. TOKİ Kayaşehir 2018 kurası ne zaman? diyorsanız işte yanıtı..

TOKİ Kayaşehir satışları başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de orta katmana yönelik ürettiği 605 konutun satışı için gerekli koşulların oluştuğunu açıkladı. 

Nidapark Kayaşehir satış ofisi!

Nidapark Kayaşehir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 843 daire ve 28 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de hayata geçiriliyor.

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge satışları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge için düğmeye bastı. İhale hazırlığına başlayan TOKİ proje kapsamında 854 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ Kayaşehir 22. Bölge satışları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kayaşehir satışları Haberi

TOKİ Kayaşehir satışları

TOKİ Başkanı Ergün Turan, İstanbul Kayaşehir’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile orta gelirli vatandaşlar için inşa edilen 605 yeni konutun kura yöntemiyle satışa çıkarıldığını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 02 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacak olan başvuruları sonunda 25 Nisan günü kura çekilişi ile ev sahipleri belli olacak. 160 bin TL'den başlayan konut fiyatlarında taksitlerin en düşüğü 667 TL’den başlayacak.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, “İstanbul’da Kayaşehir’deki konut bölgemizde bugün yeni bir aşamaya geldik. Orta gelir katmanı için ürettiğimiz 605 sosyal konutun yapımı önemli bir seviyeye ulaştı; satış için gerekli koşullar oluştu. Bu nedenle, İstanbullulara bu müjdeyi verme ve satışı başlatma kararı aldık. Konutlarımız farklı kesimlerin ihtiyaç ve alım gücüne hitap edecek şekilde minimum maliyet ile bütçelendi. Dolayısıyla...