23 / 04 / 2024

TOKİ Kayaşehir satışları başlıyor!

TOKİ Kayaşehir satışları başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de orta katmana yönelik ürettiği 605 konutun satışı için gerekli koşulların oluştuğunu açıkladı. 



TOKİ Başkanı Ergün Turan, İstanbul Kayaşehir’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile orta gelirli vatandaşlar için inşa edilen 605 yeni konutun kura yöntemiyle satışa çıkarıldığını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 02 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacak olan başvuruları sonunda 25 Nisan günü kura çekilişi ile ev sahipleri belli olacak. 160 bin TL'den başlayan konut fiyatlarında taksitlerin en düşüğü 667 TL’den başlayacak.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, “İstanbul’da Kayaşehir’deki konut bölgemizde bugün yeni bir aşamaya geldik. Orta gelir katmanı için ürettiğimiz 605 sosyal konutun yapımı önemli bir seviyeye ulaştı; satış için gerekli koşullar oluştu. Bu nedenle, İstanbullulara bu müjdeyi verme ve satışı başlatma kararı aldık. Konutlarımız farklı kesimlerin ihtiyaç ve alım gücüne hitap edecek şekilde minimum maliyet ile bütçelendi. Dolayısıyla vatandaşlarımız, en düşük 160 bin TL'den başlayan en yüksek 620 bin TL arasında, imkanları ölçüsünde istedikleri konutlara baş vuruda bulunabilecekler” açıklamasında bulundu.


Geri Dön