19 / 04 / 2024

Kocaeli Tuana Evleri’nin 3. Etabında satışlar başlıyor!

Kocaeli Tuana Evleri’nin 3. Etabında satışlar başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Tuana Evleri'nin üçüncü etabında satışlar başlıyor.




İzmit’e yeni ve farklı bir proje kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut ve Haldız İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen “Tuana Evleri” konutlarının 3. Etap satışlarına, lansmana özel fiyat ve indirimlerle 10 Nisan 2017 Pazartesi günü başlanıyor. Kampanyaya istinaden %20’ye varan sayılı ve sınırlı sayıdaki dairelerde kısa süreli indirim uygulanacak olup 5000 TL ön kayıt bedeli ile işlem yapılabilecektir. Satış işlemleri Yunus Emre Kültür Merkezinde yer alan Kent Konut satış ofisinden gerçekleşecektir.



FARKLI DAİRE TİPLERİ


Tuana Evleri 3.Etap, lüks bir hayatın yanında geniş sosyal olanakları ve özgün mimarisi ile nesiller boyu sürecek kusursuz bir yaşam vaat ediyor. Proje kapsamında 6 blok 327 daire bulunmakta olup, 114 adedi satışa sunulacaktır. Projede 1+1, 2+1, 3+1 4+1 olmak üzere 113,67 m² ve 240,67 m² arası değişen 12 farklı tip daire seçeneği bulunmakta olup, projenin satışı istenilen dairenin seçilebildiği nokta satış yöntemi ile yapılacaktır.



SOSYAL DONATILAR


Site yaşamının tüm avantajlarını yaşayacağınız Tuana Evleri 3.Etap projesi, sunduğu ortak alanlarıyla da hayatınıza değer katacak. Her yerde yeşilin farklı bir tonunu göreceğiniz proje içinde sosyal tesis, basketbol sahası, tenis kortu, açık hava fitness alanları, mini futbol sahası, çocuk oyun alanları, kesintisiz yürüyüş yolu, süs havuzları, kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, dinlenme alanları ve 523 adet kapalı otopark yer almaktadır. Tuana Evleri 3.Etap projesi için, 10 Nisan Pazartesi gününden itibaren Kent Konut merkez ofisinden, www.kentkonut.com.tr den yada 0262 324 50 00 Alo Konut hattından detaylı bilgi alınabilir.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Tuana Evleri 3.etap satışları 10 Nisan Pazartesi günü başlıyor. Başvurmak isteyenler 5 bin TL ön kayıt bedeli ile Kent Konut satış ofisine başvurabilir..


Kocaleli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut  ve Haldız İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Tuan Evleri 3.etap satışları 10 Nisan Pazartesi günü başlıyor.


Projede lansman öncesi kampanya kapsamında yüzde 20’ye yakın sınırlı sayıdaki daireler indirimle satışa sunulacak.


5 bin TL ön kayıt bedeli alınan Tuana Evleri 3.etap projesinde satışlar Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yer alan Kent Konut satış ofisinde gerçekleşecek.


Kent Konut Tuana Evleri 3.etap projesi zengin sosyal olanakları ile dikkat çekiyor. Projenin imkanları arasında; 

•    Dinlenme alanları

•    Sauna

•    Türk hamamı

•    Basketbol sahası

•    Tenis kortu

•    Açık hava fitness alanları

•    Kapalı yüzme havuzu

•    Çocuk oyun alanları

•    523 araç kapasiteli otopark yer alıyor.



Habertürk


Geri Dön