25 / 04 / 2024

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 20 indirimli satışlar başlıyor!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 20 indirimli satışlar başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler'de kampanyalı satışlar başlıyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de kaç konut var, proje ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları KİPTAŞ Kırlangıç Evler kampanya detayları...



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evleri projesini satışa çıkarıyor. 

Mega kent İstanbul'da Eyüpsultan, Tuzla ve Pendik’te hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken KİPTAŞ, son olarak Karanfilköy projesini açıklamıştı.  Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilmesi planlanan  KİPTAŞ Karanfilköy projesine hak sahipleri ile anlaşıldıktan sonra başlanması planlanıyor.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler de yüzde 20 indirimli satışlar başlıyor!

KIRLANGIÇ EVLER 'DE KAMPANYALI SATIŞLAR BAŞLIYOR

KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinde kampanyalı satışlar başlıyor. 

KİPTAŞ tarafından başlatılan kampanya kapsamında proje için vade farksız olarak yüzde 50 peşinat ödendiğinde geriye kalan tutar teslimde ödeniyor. Yine açıklanan kampanya detaylarına göre peşin ödemelerde de yüzde 20 indirim yapılıyor. 

Peki satış ofisinin yarın saat 10:00'da hizmete açılacağı Kırlangıç Evler projesinde kaç konut var? Projede hangi konut tipleri yer alıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları..


Geri Dön