27 / 04 / 2024

TOKİ Kayaşehir sözleşme dönemi

TOKİ Kayaşehir sözleşme dönemi

Başvuruların 2 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edildiği Kayaşehir TOKİ projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kırşehir Kayabaşı'nda sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kırşehir Akpınar TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesinde yer alan 338 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir projesindeki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de yer alan daireler için sözleşme dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de yer alan konutlar için sözleşme dönemi sona eriyor.

TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir sözleşme işlemleri!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir sözleşme işlemleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap 913 Konut kapsamında sözleşme işlemleri yapılıyor.

TOKİ Kayaşehir'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Başvuruların 2 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edildiği Kayaşehir TOKİ 605 konut projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kayaşehir'de sözleşme dönemi başlıyor!

Başvuruların 2 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edildiği Kayaşehir TOKİ projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kayaşehir sözleşme dönemi Haberi

TOKİ Kayaşehir sözleşme dönemi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Kayaşehir 963 ada 12 parsel, 963 ada 13 parsel, 962 ada 6 parsel, 1013 ada 5, 7 ve 9 parseller ile 1012 ada 2, 3 ve 4 Parsellerde hayata geçirdiği proje için sözleşme dönemi başlıyor.

Başvuruların 2 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edildiği Kayaşehir TOKİ'de toplam 605 adet konut bulunuyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelere yer verilen TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinde en düşük konut bedeli 160 bin 185 TL, en yüksek konut bedeli ise 620 bin 49 TL olarak belirlendi.

Projedeki 1+1 daireler 43 metrekare ile 72,10 metrekare arasında, 2+1 daireler 69,70 metrekare ile 107 metrekare arasında, 3+1 daireler 116,90 metrekare ile 127,60 metrekare arasında, 4+1 daireler ise 143 metrekare ile 148,50 metrekare arasında...