28 / 03 / 2024

TOKİ Kayaşehir yeni konut projesi ihale tarihi

TOKİ Kayaşehir yeni konut projesi ihale tarihi

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge'de yepyeni konut projesi için kolları sıvadı. TOKİ Kayaşehir yeni konut projesi ihale tarihi ne zaman?

TOKİ'den İstanbul Kayaşehir'e 862 yeni konut!

Toplam 862 adet konutun yer alacağı TOKİ Kayaşehir 22. Bölge'nin ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kayaşehir Orta Gelir Grubu projesinde 605 yeni konut kura yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Kayaşehir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kayaşehir 2018 kurası ne zaman?

Orta gelirli vatandaşlar için inşa edilen TOKİ Kayaşehir projesinde 605 yeni konut kura ile satılıyor. TOKİ Kayaşehir 2018 kurası ne zaman? diyorsanız işte yanıtı..

TOKİ Kayaşehir başvuruları ne zaman?

TOKİ, İstanbul Kayaşehir’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile orta gelirli vatandaşlar için yeni konutlar hayata geçiriyor. Peki, TOKİ Kayaşehir başvuruları ne zaman?

TOKİ Kayaşehir yeni konut projesi ihale tarihi!

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge'de yepyeni konut projesi için kolları sıvadı. TOKİ Kayaşehir yeni konut projesi ihale tarihi ne zaman?

TOKİ'den Kayaşehir'e 854 konutluk yeni proje!

İstanbul Kayaşehir'de yeni projeler hayata geçiren TOKİ, yeni proje hazırlığına başladı. TOKİ Kayaşehir 22. Bölge'de 854 adet konuttan oluşacak yeni proje yapacak. Projenin ihalesi 26 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

Adım İstanbul Kayaşehir yeni fiyat listesi!

Adım İstanbul Kayaşehir yeni fiyat listesi 650 bin TL'den başlıyor. İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığıyla inşa edilmekte olan Adım İstanbul'da yüzde 5 peşinat yanı sıra cazip ödeme olanakları sunuluyor...

TOKİ Kayaşehir'deki yeni projesinde ihaleyi erteledi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Avrıpa Yakası Başakşehir Kayaşehir'de 399 konutluk yeni proje hayata geçirecek. TOKİ Kayaşehir'deki yeni projesinde ihaleyi erteledi.

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge kura çekilişi ne zaman?

Daire fiyatları 107 bin 800 TL'den başlangıç gösteren TOKİ Kayaşehir 18. Bölge Konutları başvuruları 30 Nisan 2015 tarihinde sona erecek. Peki TOKİ Kayaşehir 18. Bölge kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kayaşehir Evleri kurası ne zaman?

İstanbul Kayaşehir'de TOKİ'nin yapacağı 1500 konut için başvurular başladı. Engelli vatandaşlar için de konut sayısının yüzde 5'i kadar kontenjan ayrılacak. Diğer başvurular ise kura ile belirlenecek. Peki TOKİ Kayaşehir Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge kura çekimi 7 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak. Daire fiyatları 107 bin 800 TL'den başlayan projede başvurular bugün başladı. Peki TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuruları bugün başlıyor. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan projede başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge başvuruları bugün başladı. Yüzde 25 peşinatta, 120 aya varan vade imkanı sağlanan projede satışlar kura yöntemiyle gerçekleşecek. Peki TOKİ Kayaşehir 19. Bölge başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Kayaşehir yeni konut projesi ihale tarihi Haberi

TOKİ Kayaşehir yeni konut projesi ihale tarihi

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 22. Bölge'de yeni proje inşaatı için düğmeye bastı. Konutlar için çalışmalara başlandı. 

Kayabaşı'nda bugüne kadar bir çok projeyi hayata geçirien TOKİ bu bölgede yeni yaşam alanları hayata geçirerek, konut hayali kuranları ev sahibi yapıyor.

İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Kayabaşı bölgesi'de yapılacak projede konut sayısı 854 olarak planlanıyor. Çevre düzenlemesi de yapılacak olan projede ayrıca 2 adet sosyal tesis, 2 adet nizamiye, 592 araçlık kapalı otopark bulunacak.
 

TOKİ Kayaşehir yeni konut projesi ihale tarihi!
TOKİ Kayabaşı 22. Bölge 854 konut ihalesi 26 Aralık 2017 Perşembe günü saat 14:00'te yapılacak. İhale sonrasında yapılan değerlendirmeyle birlikte kazanan inşaat firması belli olacak ve inşaat çalışmaları...