23 / 04 / 2024

toki kevenli öğretmenevleri

toki kevenli öğretmenevleri

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) "Bugüne kadar Van Depremi için, acil yardım ödenekleri dahil olmak üzere, gönderilen insani yardım malzemelerinin toplam maliyeti 424 milyon TLdir" dedi

TOKİ Van Kevenli Evleri!

TOKİ Van Kevenli Evleri fiyatları 98 bin 382 TL'den başlıyor. Yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 108 ay vade imkanı sunan projede başvurular 31 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Van Kevenli başvuru işlemleri bugün başladı!

TOKİ Van Kevenli başvuru işlemleri bugün başladı. Toplam 10 adet dairenin açık satış usulüyle satışa sunulduğu projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş tarafından kabul ediliyor.

TOKİ Van Kevenli'de 10 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlıyor!

TOKİ Van Kevenli'de 10 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlıyor. Satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 79,41 metrekare büyüklükte daireler bulunuyor.

TOKİ Van Merkez Kevenli kuraları sonuçları!

TOKİ Van Merkez Kevenli’de yer alan 48 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuldu. TOKİ Van Merkez Kevenli kuraları sonuçları haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Van Merkez Kevenli kura sonuçları!

TOKİ Van Merkez Kevenli’de yer alan 48 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuldu. TOKİ Van Merkez Kevenli kura sonuçları haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Van Merkez Kevenli kura çekimi bugün!

TOKİ Van Merkez Kevenli’de yer alan 48 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor.TOKİ Van Merkez Kevenli kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Van Merkez Kevenli kura çekilişi bugün!

TOKİ Van Kevenli’de yer alan 48 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Van Merkez Kevenli kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Van Kevenli kura çekilişi ne zaman?

Aylık taksitlerin 498 TL'den başlangıç gösterdiği Van Merkez Kevenli TOKİ Konutları'nda 48 adet ev satışa sunuluyor. Peki TOKİ Van Kevenli kura çekilişi ne zaman?

Van Merkez Kevenli TOKİ kura çekimi!

TOKİ, Van Merkez Kevenli'de bulunan toplam 48 adet konutu kuralı satış yöntemi ile satışa sundu. Van Merkez Kevenli TOKİ kura çekimi...

TOKİ Van Merkez Kevenli kura çekilişi!

Başvuru işlemleri sırasında 2 bin TL başvuru bedeli olarak alınan TOKİ Van Merkez Kevenli Konutları'nda 48 konut satışa sunuluyor. TOKİ Van Merkez Kevenli kura çekilişi...

TOKİ Van Kevenli kura çekilişi!

TOKİ Van Kevenli Evleri'nde toplam 48 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Van Kevenli kura çekilişi 10 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Van Kevenli kura çekimi ne zaman?

Başvuruların bugün biteceği TOKİ Van Kevenli Konutları'nda 48 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Van Kevenli kura çekimi ne zaman?

TOKİ Van Merkez Kevenli kura çekimi ne zaman?

Daire fiyatlarının 95 bin 658 TL başladığı TOKİ Van Merkez Kevenli Konutları'nda başvuruları bugün sona erdi .Peki TOKİ Van Merkez Kevenli kura çekimi ne zaman?

toki kevenli öğretmenevleri Haberi

toki kevenli öğretmenevleri

 

Başbakanlık Basın Merkezinin internet sitesinde yer alan AFAD açıklamasında, şunlar kaydedildi:

"Depremzede vatandaşlarımızın kışı sıcak bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla başlattığımız çalışmalar yoğun bir şekilde sürmektedir. Bu çerçevede bugüne kadar 29 bin 47 depremzede vatandaşımız, deprem bölgesinden nakledilerek kamu tesislerine yerleştirilmiş olup, ihtiyaçları devletimiz tarafından karşılanmaktadır. Kendi imkanları ile çeşitli illerimize giden depremzede vatandaşlarımızın ilgili valiliklere müracaatı sonucu, barınma hizmeti verilenlerle birlikte bu rakam 35 bini aşmaktadır. Üretim siparişi verilen 27 bin 20 konteynerin 13 bin 717 adedi bölgeye ulaştırılmış olup, yaklaşık 10 bine yakını kurulmuştur. Konteynerler, öncelikli olarak konutları yıkık ve oturulamaz...