25 / 04 / 2024

TOKİ Kırşehir- Kaman başvuru

TOKİ Kırşehir- Kaman başvuru

TOKİ Kırşehir-Kaman Savcılı Tarımköy projesinde yer alan 32 adet konut açık satışa sunuluyor. Projenin başvuru dönemi 1 Nisan'da başladı...

TOKİ Kırşehir Kaman’da 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın ev sahibi olma hayalleriyle beklediği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Kırşehir Kaman'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31528 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kırşehir Kaman'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kırşehir Kaman'da işletmecisinden kiranın yarısını alan iş yeri sahibi örnek oldu!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde dükkan sahibi olan Mehmet Demir, kiracısından sıkıntılı süreç geçinceye kadar kira ücretinin yarısını alacak

TOKİ Kırşehir Kaman orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman 2020 orta gelir projesi için başvurular başladı.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan 112 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Kırşehir Kaman'da her mahalleye sosyal tesis!

Kırşehir Kaman ilçesi Belediye Başkanı Erhan Talu, bölgede hayata geçirilen projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Yaptığı hizmetleri anlatan Talu, ''Her mahallede sosyal tesisler oluşturduk'' diye konuştu.

TOKİ Kırşehir Kaman kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinin kura çekilişi yapıldı. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ'den Kırşehir Kaman Sarıuşağı Mahallesi'ne 224 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kırşehir İli, Kaman İlçesi, Sarıuşağı Mahallesi'nde konut projesi yapılacak...

TOKİ Kırşehir Kaman 224 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kırşehir İli, Kaman İlçesi, Sarıuşağı Mahallesi 2. Etap 224 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir 224 konut ihalesi 10 Temmuz'da!

TOKİ Kırşehir İli, Kaman İlçesi, Sarıuşağı Mahallesi 2 Etap 224 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi 10 Temmuz'da yapılacak.

Kırşehir Kaman'a 150 kişilik huzurevi yapılacak!

Kırşehir Kaman’a 150 kişilik Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için Kaman Belediyesi tarafından 25 yıllığına 20 dönüm arsa tahsis protokolü imza töreni yapıldı.

TOKİ Kırşehir- Kaman başvuru Haberi

TOKİ Kırşehir- Kaman başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kırşehir-Kaman Savcılı Tarımköy projesi kapsamında yer alan 32 adet konut ön şartsız, kurasız, peşinatsız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı satışa sunuluyor. Konutlar için başvuru dönemi 1 Nisan-28 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor.


TOKİ Kırşehir- Kaman Tarımköy projesi kapsamında yer alan 45 konutun alanları; 113,08 metrekare 3+1 ve 178,34 metrekare 2+1 olarak tasarlandı. 2+1 konutların fiyatları 151 bin 82 TL'den başlangıç gösterirken, 3+1 konutların fiyatları ise 96 bin 128 TL'den başlıyor. Projede 240 ay vadelendirme yapılıyor. 2+1 daireler için en düşük başlangıç taksiti 629,51 TL, 3+1 dairelerin için en düşük başlangıç taksiti 400,53 TL olarak belirlendi.


TOKİ Kırşehir- Kaman Tarımköy'de yer alan konutlar hemen teslimli olarak satışa sunulduğu için Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama...