19 / 04 / 2024

TOKİ Kırşehir Mucur Konutları yapılacak mı

TOKİ Kırşehir Mucur Konutları yapılacak mı

Genel bilgi için kaymakamlık adres gösterildi. GEÇEN hafta Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan toplantının ardından Mucur’a geimesi planlanan TOKİ için on başvurular başladı.

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 

TOKİ Kırşehir Mucur’da 253 ucuz sosyal konut!

Vatandaşın taksitle ev sahibi olabileceği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Mucur Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Kırşehir Mucur Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Yenice Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi 11 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesini 11 Kasım 2021 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kırşehir İli, Mucur ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Kırşehir Mucur'a 253 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kırşehir'in Mucur ilçesine 253 adet konut inşa edecek. Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz söz konusu konutlarla ilgili bilgi verdi. 

TOKİ Kırşehir Mucur 253 konut ihalesi bugün!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir Mucur 253 konut ihalesi 8 Ocak'ta!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir Mucur Hükümet Konağı ihalesi 28 Haziran'da!

Kırşehir İli Mucur İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Haziran 2018 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kırşehir Mucur'a hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Hükümet Konağı projesinin inşası için 19 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir kura sonuçları 2016!

TOKİ Kırşehir Evleri'nde toplamda 63 adet dairenin emekliye özel satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir kura sonuçları 2016...

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap 2016 başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap projesinin stoklarında yer alan 2 konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap 2016 başvuru tarihleri..

TOKİ Kırşehir Mucur Konutları yapılacak mı Haberi

TOKİ Kırşehir Mucur Konutları yapılacak mı

Mucur ilçesi’nde TOKİ gelmesi için ön başvurular başladı.


Genel bilgi için kaymakamlık adres gösterildi. GEÇEN hafta Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan toplantının ardından Mucur’a geimesi planlanan TOKİ için on başvurular başladı. TOKİ Yetkililerin açıklamasına göre Mucur’daki başvuralar değerlendirilecek ve sayıya göre konut inşa edilecek. Mucur’da en az 200 konut yapılacağı bildirilirken, sayının çok elması halinde konut sayısının artırılacağı öğrenildi. Konut sayısının artması ise vatandaşın cebini rahatlatacağa benziyor.


Nedeni ise konut sayısının artması TOKİ konutlarının fiyatlarını da düşürecek. 200 konutluk TOKİ evlerine ödenecek kat başı para ile 500 konutluk TOKİ evlerinin kat başına ödenecek para arasında ciddi bir fark olacağı öğrenildi. Mucur için ilk yatırım olarak görülen TOKİ’nin tüm fizibilite çalışmaları bitmiş durumda. Şu an tek gereken konu ise vatandaşlarımızın başvuruları. TOKİ sadece...