28 / 03 / 2024

TOKİ Kocaeli Dilovası Konutları ne zaman teslim

TOKİ Kocaeli Dilovası Konutları ne zaman teslim

AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Dilovası'nda TOKİ tarafından yapılan konutları inceledi, bölgedeki vatandaşlarla sohbet etti.

Kocaeli Dilovası'nda 15 bin 188 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı resmen dudak uçuklattı! 

Kocaeli Dilovası Belediyesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Diliskelesi Mahallesi'nde yer lan arsayı satıyor. Peki Dilovası'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Halk GYO Kocaeli Dilovası arsalarının değeri ne kadar?

Halk GYO Kocaeli Dilovası arsaları, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Çerkeşli Mahallesi, 632 ada 12 parsel ve 642 ada 4 parselde yer alan arsalarının değerleme raporunu yayınladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kocaeli Dilovası 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Dilovası projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Dilovası 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Kocaeli Dilovası projesiyle 651 ucuz konut geliyor! 

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası projesi için start verdi. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası projesi ile ilgili detaylar...

Kocaeli Dilovası'nda arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsa öyle bir fiyata satılıyor ki....

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Dilovası ilçesi, Muallim Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı! 651 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda 651 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda 651 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 766 konut!  

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası ve Çayırova ilçelerinde 766 yeni konut inşa edecek. Dilovası kentsel dönüşüm projesi için Tavşancıl'da 1500, Çayırova'da ise 115 konut yapılacak. Her iki ilçedeki projeler için ihale gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası'nda 651 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

Kocaeli Dilovası için acele kamulaştırma kararı!

Kocaeli ili, Dilovası ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

TOKİ Kocaeli Dilovası kura çekilişi 10 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası projesinin kura çekilişini 10 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası Konutları ne zaman teslim Haberi

TOKİ Kocaeli Dilovası Konutları ne zaman teslim

AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Dilovası ilçe başkanı Osman Akbulut ile birlikte Dilovası'nda Tepecik ile Köseler Mahallesi'nde ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde AK Partili belediye meclis üyesi Kadir Teke de hazır bulundu. Milletvekili Yaman ve beraberindekiler mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Vatandaşlarla birlikte gündemi de değerlendiren milletvekili Yaman, referandum hakkında vatandaşlarla fikir alışverişine bulundu. Yaman, buradaki ziyaretten sonra ise, TOKİ tarafından ilçede yapılan konutları gezdi. Şu anda çalışmaların devam ettiği konutları gezen Yaman, yetkililerden bilgi almayı da ihmal etmedi. Yetkililer, inşaattaki çalışmalar ve proje hakkında milletvekili Yaman'a bilgiler sundu.



Büyük...