27 / 04 / 2024

toki kocaeli emekli konutları

toki kocaeli emekli konutları

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve beraberindekiler Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanı Ali Tunç, emeklilere ucuz konut sağlama noktasında TOKİ ile bir anlaşma yaptıklarını belirtti.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu kazananları!

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu kazananları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 270 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu sorgulama!

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu 07.03.2018 henüz belli olmadı. TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli Konutları'nın kura çekilişi 7 Mart'ta!

TOKİ ve Kandıra Belediyesi iş birliğiyle inşa edilen Kandıra Emekli projesindeki 70 konutun kura çekilişi 7 Mart'ta yapılacak.

TOKİ Kocaeli Dilovası Konutları'nda inceleme!

AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Dilovası'nda TOKİ tarafından yapılan konutları inceledi, bölgedeki vatandaşlarla sohbet etti.

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuru tarihleri 2017!

206 konutluk Kocaeli Kandıra Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stoklarında bulunan 52 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Kocaeli Kandıra başvuru tarihleri 2017...

TOKİ Kocaeli Gölcük 601 konut ihalesi 14 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli ili, Gölcük İlçesi,Sivritepe Rezerv Yapı Alanı 601 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Kocaeli Gölcük 601 konut ihalesi 14 Mart'ta.

TOKİ, Kocaeli'de 52 konutu satışa çıkardı!

TOKİ Kocaeli’de Kandıra projesindeki 50 adet konut ve Arzlı’da bulunan 2 adet konutu kurasız olarak açık satışa sunacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra 2017 başvuru tarihleri!

TOKİ Kocaeli Kandıra projesindeki 50 adet konut kurasız olarak açık satışa sunulacak. İşte, TOKİ Kocaeli Kandıra 2017 başvuru tarihleri...

TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuru!

912 konutluk Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve stoklarda bulunan 2 konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuruları ne zaman?

TOKİ Meram Emekli kura sonuçları 6 Ocak isim listesi!

TOKİ Meram Emekli kura sonuçları 6 Ocak isim listesi henüz açıklanmadı. Meram Emekli Konutları'nın kura çekilişi bugün gerçekleşecek. TOKİ Meram Emekli kura sonuçları 6 Ocak isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ'den emekli ve dar gelirliler için 15 bin konut!

TOKİ, 2017'de inşa edeceği 70 bin konutun 15 binini emekli ve dar gelirlilere ayıracak. Konutlar, 300 liradan başlayan taksit fiyatlarıyla satışa sunulacak

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri Emekli kura çekilişi!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri Emekli kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Projede başvuru işlemleri başladı ve 29 Temmuz'a kadar devam ediyor.

TOKİ Afyonkarahisar Emekli Konutları'nda çalışmalar hızlandı!

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, ildeki TOKİ emekli konutları hakkında bilgi verdi. Çalışmaların hızlandığını belirten Ahmet Ege 1073 konutun yanı sıra burada 3 AVM, 2 Cami ve bir okulun yapılacağını belirtti.

toki kocaeli emekli konutları Haberi

toki kocaeli emekli konutları

Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Gebze'ye her hafta gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında dün ilçe başkanlığında partililerle bir araya geldi. CHP Gebze ilçe binasında gerçekleşen ziyarette; Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz, Gebze ilçe başkanı Recep Dursun, Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya, Dilovası ilçe başkanı Kerem Aydemir, il yöneticileri Hükmet Koçoğlu, Mustafa Kaya, Hakkı Koçak, Adnan Tok, Gebze ilçe gençlik kolları başkanı Esener Eşsiz, Gebze Belediyesi CHP'li meclis üyesi Eşref Emin Güzey ve ilçe yöneticileri hazır bulundu. 


EMEKLİLER DERNEĞİNE ZİYARET ETTİLER 

İlçe binasında partililerle bir araya gelen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, beraberindekilerle birlikte daha sonra Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret etti. Derneğin Gebze şube başkanı Ali Tunç, Gebze Kent Politikaları Üretme ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Fuat Bilir,...