17 / 04 / 2024

toki konut satışı 2021

toki konut satışı 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 1 milyonuncu konutu teslim etmek için hazırlanıyor. TOKİ, ülke genelinde toplam 24 bin 503 sosyal donatıya imza attı. 

TOKİ 2020'de 131 bin konutun satışını gerçekleştirdi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, 2020 yılı içerisinde 31 bini fiili olarak,100 bini de kuralı olarak toplamda 131 bin konutun satışını yaptıklarını söyledi.

TOKİ'den flaş açıklama! 2.246 lira taksitle sıfır konut satıyor! 2022 başvuruları başladı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2.246 TL taksitle konut satıyor. İşte detaylar...

TOKİ aylık 1442 liraya konut satış duyurusu yaptı! TOKİ'nin ucuz konutlarına sahip olmak isteyenler dikkat

Toplu Konut İdaresi TOKİ, alt ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretim faaliyetlerine devam ederken aylık 1442 lira taksitle konut satış haberini duyurdu. TOKİ'nin söz konusu konutlarından edinmek isteyen ihtiyaç sahipleri bu şartları karşıladığı takdirde konutlardan satın alabilecek.

TOKİ'den 1,5 milyon liraya 3+1 525 bin liraya 2+1 konut satışları başladı! İhale tarihleri açıklandı

Toplu Konut İdaresi TOKi, konut sahibi olmak isteyen orta ve alt gelir grubuna yönelik yeni konut projelerini peş peşe hayata geçirmeye başladı. TOKİ ayrıca bitmiş 3+1 sıfır daireleri azami 1 milyon 500 bin liraya kadar bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar..

TOKİ'den 9 kentte ucuz konut satışı!

TOKİ, Türkiye genelinde çok sayıda kentte ucuz konut satışı yapmaya devam ediyor. 9 kentte satış yapan kurum tarafından satılan konutların fiyatı 176 bin TL'den başlıyor.

TOKİ'den 14 kentte ucuz konut satışı!

TOKİ Türkiye genelinde ev sahibi olmayan vatandaşları hayaline kavuşturmaya devam ediyor. Kurum son olarak 14 şehirde konut satışı gerçekleştiriyor.

TOKİ'den 6 ilde 1029 konut satışı!

Türkiye genelinde evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, konut satışlarına devam ediyor. Kurum son olarak Türkiye'de 9 kentte 1029 konut satışı gerçekleştiriyor. 

TOKİ'den 8 ilde 1.972 adet konut satışı!

Türkiye genelinde herkesi ev sahibi yapmak için konut satışı yapan TOKİ 8 ilde 1.972 daireyi satışa çıkardığını açıkladı. 

TOKİ'nin 8 il için kurasız konut satışı başvurular sona eriyor! 

TOKİ geçtiğimiz günlerde 8 il için uygun fiyatlı konut satışı duyuru yayınlamıştı. 114 bin 62 TL'den başlayan daireler için başvurular sona ermek üzere. 

TOKİ'den 4 ilde 394 TL taksitle konut satışı!

TOKİ, Türkiye genelinde 4 il için ucuz konut satışı yapıyor. Çekiliş ve kura bulunmayan konutların aylık taksit tutarı 394 TL'den başlıyor.

TOKİ'den 7 ilde 389 TL taksitle konut satışı!

TOKİ, Türkiye genelinde 7 il için ucuz konut satışı yapıyor. Çekiliş ve kura bulunmayan konutların aylık taksit tutarı 389 TL'den başlıyor.

TOKİ’den fırsat! Ucuza konut satışı başladı!

Ucuza konut satışına başlayan TOKİ, dar gelirli ve asgari ücret alan vatandaşlar için cazip konut sunmaya devam ediyor. İşte 150 bin TL'ye konut almak için başvuru şartları...

TOKİ'nin hangi şehirlerde konut satışı var?

Dar ve orta gelir düzeyine sahip olan kişilerin konut edinmesi amacıyla uygun fiyatlı konutlar inşa eden TOKİ başvurularının nasıl yapıldığı vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki TOKİ'nin hangi şehirlerde konut satışı var? İşte detaylar...

TOKİ kurasız konut satışı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 10 ilde 473 konutu kurasız olarak satışa çıkardı. Peki kurasız satış kapsamında hangi ilde kaç konut var? Projelerdeki minimum ve maksimum fiyat kaç TL? İşte  TOKİ kurasız konut satışı 10 soruda tüm detaylarıyla...

toki konut satışı 2021 Haberi

toki konut satışı 2021

Sosyal devlet anlayışıyla 2003 yılından günümüze konutu bulunmayan dar gelirli vatandaşlara az peşinat oranı, düşük taksit miktarı ve uzun vade fırsatlarıyla ev sahibi olma imkanı sunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 1 milyonuncu konutu teslim etmek için hazırlanıyor. 

Anadolu Ajansı'ndan Yıldız Nevin Güündoğmuş'un haberine göre; 2003 yılından günümüze kadar 1 milyon konut hayata geçiren TOKİ, 5 milyondan fazla vatandaşı konut sahibi yaptı. 

Bu çerçevede TOKİ, 1 milyonuncu anahtarı, 7 Temmuz Çarşamba günü Ankara Sincan'da gerçekleştireceği törenle sahiplerine kavuşturacak. 1 milyonuncu konutun anahtarını, törene katılımı gösterecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmesi planlanıyor. 

Törende ayrıca canlı bağlantı kurularak 7 bölgede yer alan bir TOKİ projesine bağlanılıp, anahtar teslimlerinin ve kurdele kesiminin yapılması amaçlanıyor.
 
Bağlantı kurulacak...