25 / 04 / 2024

TOKİ Konutları adana

TOKİ Konutları adana

Adana'nın Kozan Kaymakamı Avni Oral, yapılması planlanan yeni TOKİ konutları için uygun arazi araştırdıklarını açıkladı. Oral, sağlık, eğitim, asayiş, yol, trafik gibi konularda gazetecilerle sohbet etti.

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

TOKİ Sarıçam Sosyal Konutları: Adana'nın ödüllü projesi!

TOKİ'nin Adana'da hayata geçirdiği konut projesi yatay yapılaşma, yöresel mimari ve mahalle fikrini günümüz çizgisiyle buluşturan yeni bir anlayış yansıtıyor.

Adanalı emekliler TOKİ konutlarına talip!

Emeklilere yönelik diğer illerde yapılan TOKİ konutlarının satılmadığı yönünde iddialar ortaya atıldı. Adana’da yaşayan emekliler ise, bu konutların Adana’ya yapılması halinde hepsinin vakit kaybetmeden alınacağı ileri sürdü.

Adana Aksantaş TOKİ Konutları'nda son durum!

Adana Yüreğir’in merkez mahallelerinde numarataj çalışmaları tamamlandı. Numaralandırma işlemlerinin tamamlandığı Yavuzlar Aksantaş TOKİ Konutları’nda levha çalışması yapıldı.

TOKİ Adana Sarıçam emekli konutlarına 8 bin başvuru!

TOKİ'nin Adana Sarıçam'da emekliler için yapacağı 300 konuttan birine sahip olmak için 8 bin 133 kişi başvuruda bulundu. TOKİ, şanslı emeklileri yarın noter huzurunda çekeceği kura ile belirleyecek.

Adana Kozan 2. Etap TOKİ Konutları için çalışmalar başladı!

Adana'nın Kozan Kaymakamı Avni Oral, yapılması planlanan yeni TOKİ konutları için uygun arazi araştırdıklarını açıkladı. Oral, sağlık, eğitim, asayiş, yol, trafik gibi konularda gazetecilerle sohbet etti.

TOKİ Mersin Erdemli Konutları'nda cami sorunu çözülüyor!

Adana Erdemli Belediyesi, TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşların cami sorununu çözmek için çalışmalara başladı. TOKİ'nin site bahçesinde bulunan bir kamelyası mescide dönüştürülerek, burada yaşayan insanların cami sorunu çözülüyor.

İlimtepe Sarıçam Yeni Adana İmar Konutları!

Teslimlerini Ağustos 2017 tarihinde yapılması planlanan proje 6 blok halinde hayata geçiriliyor. İlimtepe Sarıçam Yeni Adana İmar Konutları Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor.

İlimtepe Konutları Adana iletişim!

Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da bulunan projede 3 bin adet daire yer alıyor. İlimtepe Konutları Adana iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 13 07 olarak belirlendi.

İlimtepe Konutları Adana fiyat listesi!

İlk etabında 156 adet daireden oluşan proje toplam 10 bin 706 metrekare arsa alanına yayılıyor. İlimtepe Konutları Adana fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 99 bin TL'den başlıyor.

İlimtepe Konutları Adana fiyatları!

Yaklaşık 3 bin adet daireden meydana gelecek olan projenin ilk etabında 156 adet konut satışa çıkarılıyor. İlimtepe Konutları Adana fiyatları 99 bin TL' den başlıyor.

İlimtepe Konutları Adana fiyat!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortaklığıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşuyor. İlimtepe Konutları Adana fiyat listesine göre 99 bin TL'den başlıyor.

Ceyhan'da TOKİ konutları için başvurular başladı!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, İnönü Bulvarı üzerindeki 140 dönümlük alanda yapılacak TOKİ konutları için başvurular başladı. Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, toplu konut hamlelerinin startını vermenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

TOKİ Konutları adana Haberi

TOKİ Konutları adana

Adana'nın Kozan Kaymakamı Avni Oral, yapılması planlanan yeni TOKİ konutları için uygun arazi araştırdıklarını açıkladı. 


Kaymakam Oral, Kozan'da yerel basın ve ajans muhabirleri ile bir araya gelerek güncel konular hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Oral, sağlık, eğitim, asayiş, yol, trafik gibi konularda gazetecilerle sohbet etti. 


En çok okul önlerindeki öğrencilere madde kullanımı konusunda sıkıntıların olduğu dile getirilerek son zamanlarda polisin de yardımıyla okul önlerindeki madde bağımlılığı oranın yok denecek kadar azaldığını vurgulayan Kaymakam Oral, artık öğrenci, öğretmen ve velilerin rahat nefes aldıklarını söyledi. 


Kaymakam Oral, Kozan'a yapılması düşünülen 2 etap TOKİ konutları çalışmalarının devam ettiğini belirterek uygun arazi bulmaya çalıştıklarını, arazinin bulunması halinde TOKİ konutlarının Kozan'a da yapılması için çalışma başlatacaklarını belirtti. 


Sosyal yardımlardan da bahseden Kozan Kaymakamı Avni Oral, ihtiyaç sahibi vatandaşlara 2...