19 / 04 / 2024

TOKİ konutları nerede yapılıyor

TOKİ konutları nerede yapılıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Yunuseli'nde Basın Mensupları için yapılacak 452 konutun inşaatı hızla devam ediyor.

Şehrideniz Projesi satışta! Şehrideniz konutları nerede?

Demkay Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen projede satışlar devam ediyor. 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut seçenekleri bulunan Şehri Deniz’de daire büyüklüğü 58-177 metrekare arasında değişiyor. Peki, Şehrideniz projesinde kaç konut var? Şehrideniz konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı! Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı devam ediyor. Peki 467 adet konut ve 15 adet dükkanın yer aldığı Alya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Atabek Konutları nerede?

Atabek Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Atabek Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Başakşehir Avrasya Konutları nerede?

Başakşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 453 adet konut yer alıyor.

Sofulu İlimtepe Konutları nerede? Güncel fiyat!

Sofulu İlimtepe Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Atabek Konutları nerede?

Sekiz blok olarak tasarlanan Atabek Konutları Can İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Peki Atabek Konutları nerede?

TEM Avrasya Konutları nerede?

TEM Avrasya Konutları 612 konut, 3 dükkan, spor salonu, lise ve camiden meydana geliyor. TEM Avrasya Konutları'nda ön talepler toplanıyor. Peki TEM Avrasya Konutları nerede?

Barbaros Üsküdar Konutları nerede?

Ön talep toplanan Barbaros Üsküdar Konutları Yeşil GYO imzasıyla hayata geçiriliyor. Barbaros Üsküdar Konutları 4 katlı 6 blok şeklinde inşa ediliyor. Peki Barbaros Üsküdar Konutları nerede?

Aksa İnşaat Hanzade Konutları nerede?

Aksa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Hanzade Konutları 2 blokta 61 daireden meydana geliyor. Peki Aksa İnşaat Hanzade Konutları nerede?

Fuzul TEM Konutları nerede?

Gaziosmanpaşa Fuzul TEM Konutları toplamda 612 adet daireden meydana gelecek. Peki, Fuzul TEM Konutları nerede?

Başkent Emlak Konutları nerede?

"Başkent’in yeni Başkent"i olarak tanıtılan Başkent Emlak Konutları, 1.901 adet daire ve 30 dükkandan meydana geliyor. Peki, Başkent Emlak Konutları nerede?

Konya Hadim TOKİ Konutları kurası nerede?

TOKİ Konya Hadim prpjesinde 171 adet daire yer alıyor. Peki Konya Hadim TOKİ Konutları kurası nerede?

TOKİ konutları nerede yapılıyor Haberi

TOKİ konutları nerede yapılıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Yunuseli'nde Basın Mensupları için yapılacak 452 konutun inşaatı hızla devam ediyor. İnşaatı devam eden proje hakkında TOKİ Başkan Mehmet Ergün Turan bilgi verdi. Projenin Türkiye'ye örnek olacağını söyleyen Turan, "Her insanın sağlıklı bir konuta ihtiyacı vardır. TOKİ olarak basın mensuplarını konut sahibi yapmak için ilk adımı attık. BGC ile ortak yürüttüğümüz projemizi en kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz. Projemizin yapımı tamamlandığın da basnı sektöründe çalışanlar lora öder gibi uygun koşullarda ev sahibi olacak" açıklamasında bulundu. Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı ve BGC Başkanı Nuri Kolaylı ise, kira öder gibi ev sahibi olma imkanının sevindirici olduğunu belirtti. 


A...