25 / 04 / 2024

toki konya kadınhanı 2022

toki konya kadınhanı 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Konya projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Konya projesinde toplam 206 adet konut yer alacak. İşte TOKİ Konya projesi detayları...

Milli Emlak, 2 ildeki 235 adet arsa ve araziyi hem KDV'den muaf hem taksitle satıyor! 

Kayseri Milli Emlak ve Konya Kadınhanı Mili Emlak, toplam 235 adet gayrimenkulü KDV'den muaf olarak ve taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

O ilde KDV'den muaf 18 adet konut imarlı arsa satışa çıktı! Belediye tarihi açıkladı! 

Konya Kadınhanı Belediye Başkanlığı, Konya ili, Kadınhanı ilçesinde yer alan 18 adet konut imarlı arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Konya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ’den Konya Kadınhanı'nda 3+1 daire fırsatı! 3 bin 187 TL taksitle!    

TOKİ Konya Kadınhanı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Kadınhanı'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Kadınhanı'nda  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Kadınhanı sosyal konut projesi...

Milli Emlak'tan Konya'da arsa fırsatı! 37 bin 500 TL'ye imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili Kadınhanı ilçesi, Karakurtlu Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:20'de yapılacak.

Konya'da 86 bin TL'ye satılık bina! İhalesi 30 Haziran'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili Kadınhanı ilçesi, Atlantı Kasabası Mahallesi'ndeki imarlı bina için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Haziran tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Konya Kadınhanı ilçesi için riskli alan kararı!

Konya ili, Kadınhanı ilçesi, Ünveren Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Konya Kadınhanı Millet Bahçesi'nin inşaatı tam gaz!

İlçelerde de kentsel dönüşüm projeleri yürüttüklerini dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kadınhanı millet bahçesi, kilit taş üretim tesisi çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

TOKİ Konya Kadınhanı'nda teslim dönemi sona eriyor!

Toplam 162 adet konuta yer verilen TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap'ta teslimler başlıyor!

Toplam 162 adet konutun yer aldığı TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap'ta teslimler bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap'ta teslimler Pazartesi başlıyor!

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap projesinde satışı tamamlanan 162 adet konutun teslimi 3 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacak...

Konya Kadı İzzettin Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Konya genelinde hayata geçirdiği restorasyon çalışmalarıyla dikkat çeken Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu döneminin tanınmış devlet adamlarından Kadı İzzettin Muhammed tarafından yaptırılan Kadı İzzettin Camii’nin restorasyonunu tamamladı.

TOKİ Konya Kadınhanı projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Kadınhanı'nda hayata geçireceği 111 konutun ihalesi yapıldı.

toki konya kadınhanı 2022 Haberi

toki konya kadınhanı 2022

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Konya projesi için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan son dakika detaylarına göre, TOKİ'nin Konya projesinde toplam 206 adet konut yer alacak.

TOKİ'nin Konyalıların yüzünü güldüren yeni projesi, Kadınhanı ilçesinde yükselecek. Projede ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.  

TOKİ Konya Kadınhanı projesinin 500 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. Merakla beklenen proje Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.  Projenin ihalesi bugün yapılıyor.
 

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2022/556183 
1-İdarenin
a) Adı    :  ...