19 / 04 / 2024

toki konya kadınhanı konutları

toki konya kadınhanı konutları

TOKİ) Konya İli Kadınhanı İlçesi 3.Etap 165 Adet Konut ile bir adet büfenin inşaat işinin ihalesini yarın saat 14.00'te yapıyor...

TOKİ Konya Kadınhanı 3. Etap ihalesi 16 Nisan'da yapılacak!

TOKİ Konya İli Kadınhanı İlçesi 3.Etap 165 Adet Konut, 1 Adet Büfe, Akşehir İlçesi Kuruçay Mahallesi 300 Kişilik Cami inşaatı ihalesi 16 Nisan 2013 tarihinde yapılacak...

O ilde KDV'den muaf 18 adet konut imarlı arsa satışa çıktı! Belediye tarihi açıkladı! 

Konya Kadınhanı Belediye Başkanlığı, Konya ili, Kadınhanı ilçesinde yer alan 18 adet konut imarlı arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Konya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ’den Konya Kadınhanı'nda 3+1 daire fırsatı! 3 bin 187 TL taksitle!    

TOKİ Konya Kadınhanı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Kadınhanı'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Kadınhanı'nda  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Kadınhanı sosyal konut projesi...

Milli Emlak'tan Konya'da arsa fırsatı! 37 bin 500 TL'ye imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili Kadınhanı ilçesi, Karakurtlu Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:20'de yapılacak.

Konya'da 86 bin TL'ye satılık bina! İhalesi 30 Haziran'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili Kadınhanı ilçesi, Atlantı Kasabası Mahallesi'ndeki imarlı bina için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Haziran tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Konya Kadınhanı ilçesi için riskli alan kararı!

Konya ili, Kadınhanı ilçesi, Ünveren Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Konya Kadınhanı Millet Bahçesi'nin inşaatı tam gaz!

İlçelerde de kentsel dönüşüm projeleri yürüttüklerini dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kadınhanı millet bahçesi, kilit taş üretim tesisi çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

TOKİ Konya Kadınhanı'nda teslim dönemi sona eriyor!

Toplam 162 adet konuta yer verilen TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap'ta teslimler başlıyor!

Toplam 162 adet konutun yer aldığı TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap'ta teslimler bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap'ta teslimler Pazartesi başlıyor!

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap projesinde satışı tamamlanan 162 adet konutun teslimi 3 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacak...

Konya Kadı İzzettin Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Konya genelinde hayata geçirdiği restorasyon çalışmalarıyla dikkat çeken Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu döneminin tanınmış devlet adamlarından Kadı İzzettin Muhammed tarafından yaptırılan Kadı İzzettin Camii’nin restorasyonunu tamamladı.

TOKİ Konya Kadınhanı projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Kadınhanı'nda hayata geçireceği 111 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Konya Kadınhanı'na 111 konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Kadınhanı projesi için düğmeye bastı.

toki konya kadınhanı konutları Haberi

toki konya kadınhanı konutları


T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Konya İli Kadınhanı İlçesi 3.Etap 165 Adet Konut, 1 Adet Büfe, Akşehir İlçesi Kuruçay Mahallesi 300 Kişilik Cami ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşini ihaleye açıyor.


TOKİ Konya Kadınhanı 3. etap ihalesi yarın saat 14.00'te, T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA adresinde yapılıyor. İhalede yer tesliminden itibaren 550 iş günü süresi veriliyor.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için tıklayın