19 / 04 / 2024

toki kura çekilişi sorgulama ekranı

toki kura çekilişi sorgulama ekranı

TOKİ 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi’nin ilk çekilişi 24 Şubat tarihinde yapılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda devam eden kura çekimlerinde sıra Konya Selçuklu Ardıçlı’da yapılacak olan kura çekimlerine geldi. Peki, TOKİ kura sonuçları isim listesi nereden görüntülenebilir? İşte cevabı...

TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sonuçları belli oldu mu? 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ üçüncü etap kuraları devam ederken gözler TOKİ arsa başvuru tarihlerine çevrildi. 10 Ekim 2022 tarihinde başlayan TOKİ sosyal konut projesi kapsamındaki TOKİ arsa başvurularının süresi uzatılmıştı. Peki, 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ 2022 kura tarihleri belli oldu mu? İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi şeklinde belirtilen TOKİ 2022 sosyal konut projesi için kura heyecanı dün başladı. Peki İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Delice TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOKİ Kırıkkale kura sonuçları isim listesi 21 Temmuz!

Delice TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Kırıkkale kura sonuçları isim listesi 21 Temmuz haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırıkkale projesi ile ilgili detaylar...

Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura çekilişi 14 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan konutların kura çekilişi 14 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 215 adet konut yer alıyor. 

Kırşehir Kındam TOKİ kura çekilişi 17 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konutun kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adapazarı TOKİ kura çekilişi 28 Ocak'ta!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Adapazarı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 28 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Van Tuşba TOKİ kura çekilişi 23 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba Bardakçı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları..

TOKİ kura çekilişi nasıl yapılır?

Hayata geçirdiği projelerle dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni projeler için start verdi. Peki TOKİ kura çekilişi nasıl yapılır?

Denizli Güney TOKİ kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesinde yer alan 118 konutun kura çekilişi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ kura çekilişi iptal mi edildi?

TOKİ kura çekilişleri iptal mi, ertelendi mi sorusu sabah saatlerinden itibaren yoğun olarak araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki TOKİ kura çekilişi iptal mi ertelendi mi?

Konya Selçuklu Ardıçlı TOKİ kura çekilişi bugün!

TOKİ'nin Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Elazığ Cumhuriyet Mahallesi TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Elazığ Cumhuriyet Mahallesi TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 141 adet konut bulunuyor.

toki kura çekilişi sorgulama ekranı Haberi

toki kura çekilişi sorgulama ekranı

TOKİ tarafından ilk çekilişi 24 Şubat tarihinde başlayan 100 bin konut projesinin Konya ayağı bugün gerçekleştirilecek çekiliş ile yapılacak. Daha önce başka illerde çekilişler gerçekleştirilmiş ve konut sahipleri belirlenmişti. Şimdi ise meraklı  gözler Konya'da yapılacak olan çekilişe çevrildi. Peki, TOKİ Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları  ne zaman açıklanacak? TOKİ kura sonuçları isim listesi nereden görüntülenebilr? İşte merak edilenler...

Sabah'ta yer alan habere göre; 24 Şubat tarihinde başlayan 100 bin konut projesinin Konya kura çeklişi bugün yapılacak. 

TOKİ KONYA KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Dar gelirli vatandaşlara yönelik yapılan TOKİ'nin sosyal konut projeleri için kura isim listesi e-devlet sistemi üzerinden aranabiliyor. 

TOKİ KONYA SELÇUKLU ARDIÇLI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

TOKİ'nin Konya Selçuklu Ardıçlı çekilişleri 2 Mart 2020 Pazartesi günü yapılacak. Çekiliş saat 10:00'da Kongre...