26 / 04 / 2024

TOKİ kurasız ev başvuruları

TOKİ kurasız ev başvuruları

TOKİ 35 ilde 5 bin 543 konutu satışa çıkardı. Peki 80 bin liradan başlayan fiyatlar ve 285 liradan başlayan taksitlerle satılan konutlara nasıl başvurulur? Başvuru süreci sizler için araştırıldı.

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Togg 2024'te kaç adet üretilecek? Togg kurasız satış tarihi belli oldu mu?

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’a sahip olmak isteyenler için açıklanan tarihte kurasız siparişler verebileceği kaydedildi. Buna göre, Togg’un SUV modeli T10X’in yanında gelecek sene sedan model için de düğmeye basılacağı açıklandı. Peki, kurasız Togg ne zaman satılacak? İşte haberin detay

TOKİ dolandırıcısına 320 yıla kadar hapis cezası!  Annesi dahil 33 kişiyi dolandırdı!

Diyarbakır'da bir şahıs aralarında annesinin de bulunduğu 33 kişiyi, "TOKİ'den kurasız ev" vaadiyle dolandırdı. 

Emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor?

Mart başında başlayan emlak vergisinin ilk taksidini ödeme süresi yarın sona eriyor. Peki emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor? 

Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor! Yatırımcılar kiracısı hazır evlerden vazgeçti! 

Satılık konut ilanlarında tercihler yine değişti. Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor. Peki kiracısız ev avantajlı mı?

TOKİ kuraları 25 ilde iptal! Başvuru yapanlar kurasız ev sahibi oldu!

TOKİ dar gelirli aileler için sosyal konutların kura çekimlerine dair bir duyuru yaptı. İşte detaylar!

Kiracılar dikkat! 6 ay kuralını kimse bilmiyor! Bunu yaparsanız ev sahipleri haklı çıkar! 

Ev sahipleri ve kiracılar son dönemde sık sık karşı karşıya geliyor. Her iki taraf da bazı durumlarda haklı bazı durumlarda haksız oluyor. Problemleri aralarında halledemeyen ev sahibi ile kiracılar mahkemelerin yolunu tutuyor. 

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

TOKİ'den bedava ev ve aylık bin 200 lira iddiası! Bakanlık açıklama yaptı

TOKİ'den Suriyelilere ev ve ayda bin 200 lira yardım yapılıyor iddiası Türkiye'de gündem oldu. Bakanlık söz konusu iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Vural tarafından kuruldu.

TOKİ'den 114 bin TL'ye ev sahibi olma şansı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Kurum, Türkiye genelinde açık satış yöntemiyle kurasız konut satışına devam ediyor. 

TOKİ'den 100 bin aileye 'ev sahibi olma' müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 100 bin aile için ev sahibi olma müjdesi verdi. İşte ön şartsız, kurasız ev için başvuru şartları...

İskansız ev için konut kredisi nasıl çekilir? 

Ev sahibi olmak isteyenler ancak almak istedikleri ev için iskanı olmayan vatandaşlar iskansız ev için konut kredisi veren bankaları araştırıyor. Peki,  iskansız ev için konut kredisi alınabilir mi? İşte detaylar...

TOKİ kurasız ev başvuruları Haberi

TOKİ kurasız ev başvuruları

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 35 ilde 5 bin 543 konutu satıyor. 80 bin liradan başlayan fiyatlar ve 285 liradan başlayan taksitlerle satışa çıkan konutlar kurasız ve başvuru önceliğine göre satılacak. 

80 bin liradan başlıyor

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, 5 bin 543 konut bu yıl sonuna kadar sahibini bulacak. Konutların fiyatları 80 bin lira ile 285 bin lira arasında değişiyor. Satış ile dar gelirli ailelerin ev sahibi olması amaçlanıyor. 

Son 3.5 yıldır yapılan konutların yüzde 95’inin, alt ve orta gelir grubuna hitap ettiğini söyleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan, kurasız satılacak evler için  hiç konut sahibi olmama şartı arandığını söyledi.
 

Kurasız satış

35 ilde 5 bin 543 konutu açık satış yöntemi ile satacaklarını belirten Turan, projelere göre farklılık gösteren konutların 80 bin liradan...