19 / 03 / 2024

toki Malatya Beydağı evleri fiyatları

toki Malatya Beydağı evleri fiyatları

Malatya TOKİ alt gelir grubu Beydağı kura çekilişi bugün saat 09.30 itibariyle başladı. 9 bin TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede 240 aya varan vade fırsatı sağlanıyor.

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvuru bedeli!

TOKİ Malatya Beydağı'nda 9 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede konut fiyatları 75 bin 53 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvuru bedeli ne kadar?

Malatya Beydağı'nda 923 konut 38 iş yeri inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Beydağı'nda 923 konut 38 iş yerinin inşaatına başladı. 

TOKİ Malatya Battalgazi Beydağı 3. ve 4. Etap ihalesi yarın!

Malatya İli Battalgazi İlçesi 886 Konut 38 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ Malatya 879 konut ve 38 dükkan ihalesi bugün!

Malatya İli Battalgazi İlçesi Beydağı Mahallesi 3. ve 4. Etaplar 1.Bölge 879 Adet Konut ve 38 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Beydağı'nda kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Beydağı Kentsel Dönüşüm Bölgesi’ndeki sorunlar çözülüyor. Kamulaştırma bedelinin ödendiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “600 gün içerisinde burada yeni bir şehir olduğunu göreceğiz” diye konuştu.

Malatya Beydağı'nın dönüşüm haritası belirlenmeli!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Merkez Beydağı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Tüfenkci, Beydağı’nın kentsel dönüşümle ilgili sorunlarını konuştu.

TOKİ ile Malatya Beydağı'nda yeni bir yaşam!

TOKİ, Maltaya Beydağı'nda kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği konutlarla bölge sakinlerine güvenli yapılar ve sağlıklı çevreden oluşan bir yaşam sunuyor...

Malatya Beydağı'na 7 bin 500 TOKİ konutu!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Beydağı Mahallesi sakinlerinin kentsel dönüşümle ilgili sorun ve taleplerini dinledi. Tüfenkci, TOKİ Başkanı ile görüşeceğini belirtti.

TOKİ Malatya Merkez İzzetiye konut teslim dönemi!

TOKİ Malatya Merkez İzzetiye konut teslim dönemi bugün başlıyor. 34 konut ve 10 adet işyeri için hak sahipleri 11-25 Ağustos 2017 tarihleri arasında T.Halk Bankası A.Ş. Beydağı Şubesinde gayrimenkul satış sözleşmesi imzalayacaklar.

TOKİ Beydağı başvuru tarihleri 2017!

Malatya Beydağı TOKİ projesinde yer alan 20 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Malatya Beydağı TOKİ başvuru tarihi!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 322 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Malatya Beydağı TOKİ son teslim tarihi!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 3. Bölge'de son konut teslim tarihi bugün olarak belirlendi. Projedeki konutların fiyatları 120 bin 38 ile 160 bin 381 TL arasında değişiyor.

TOKİ Malatya Beydağı'nda 322 konutu satışa çıkardı!

TOKİ Başkanlığınca, Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi dahilinde 322 adet konut ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre satışa sunuldu.

TOKİ Malatya Beydağı'nda konut teslimleri başlıyor!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 3.Bölgede bulunan konutlar 23 Ocak – 10 Şubat 2017 tarihleri arasında teslim edilecek.

toki Malatya Beydağı evleri fiyatları Haberi

toki Malatya Beydağı evleri fiyatları

Malatya Beydağı Konutları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa ediliyor. Projede yer alan 305 konut alt gelir grubu kapsamında kurayla satışa çıkıyor. 


Malatya TOKİ alt gelir grubu Beydağı kura çekilişi Zafer Mahallesi, Mehmet Buyruk Caddesi Malatya Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenleniyor. 


Kura çekimi bugün saat 09.00 itibariyle başlayan TOKİ Malatya Beydağı Evleri fiyatları 75 bin 53 TL ile 100 bin 211 TL arasında değişiyor. Projede 9 bin TL peşinatla ve 250 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. 


Malatya TOKİ alt gelir grubu Beydağı kura çekilişi sonuçları açıklandığında sitemizde yer alacak. Dairelerin 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede yüzde 12 peşinatta 180 ay, yüzde 20 peşinatta ise 240 ay vade uygulanıyor. 


Alt gelir grubu satış duyurusu için