19 / 04 / 2024

TOKİ Manisa Demirci Evleri fiyat

TOKİ Manisa Demirci Evleri fiyat

TOKİ Manisa Demirci Evleri projesinde kalan 171 daire için başvuru süresi uzatıldı. İşte, TOKİ Manisa Demirci Evleri son başvuru tarihi!

TOKİ Manisa Demirci Emekli başvuru işlemleri 2016!

Toplamda 94 konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. TOKİ Manisa Demirci Emekli başvuru işlemleri 2016 için bedel 500 lira olarak kabul edilecek.

TOKİ Manisa Demirci emekli başvuru şartları!

Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede daireler 2+1 olarak tasarlandı. Konutlar için başvuru bedeli 500 TL kabul edilecek. İşte TOKİ Manisa Demirci emekli başvuru şartları...

TOKİ Manisa Demirci emekli başvuruları!

TOKİ Manisa Demirci emekli başvuruları 14 Mart 2016 tarihinde başlayacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede başvuru bedeli 500 TL olarak kabul edilecek.

2016 Emekli TOKİ Manisa Demirci Konutları başvurusu!

2016 Emekli TOKİ Manisa Demirci Konutları başvurusu 14 Mart 2016 tarihinde başlayacak. Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı TOKİ Manisa Demirci Konutları toplam 94 daire emekliler için satışa sunuldu.

TOKİ Manisa Soma Turgutalp başvuruları bugün başladı!

TOKİ Manisa Soma Turgutalp başvuruları bugün başladı. Toplam 1 adet konutun satışının gerçekleşeceği ihalede fiyatlar 147 bin 398 TL olarak belirlendi. Ödemelere göre 120 aya varan vade fırsatı bulunuyor.

Manisa Demirci TOKİ başvuruları için gerekli belgeler!

TOKİ Manisa Demirci Konutları 2+1 şeklinde tasarlandı. Projede toplamda 94 adet konut emekliye özel olarak satışa çıkarılıyor. İşte Manisa Demirci TOKİ başvuruları için gerekli belgeler...

TOKİ Manisa Demirci aylık taksit ödemeleri!

TOKİ Manisa Demirci aylık taksit ödemeleri teslimden sonra başlıyor. Daire fiyatlarının açıklanmadığı projede emekli vatandaşlar için 94 adet konut kura yöntemiyle satılıyor.

TOKİ Manisa Demirci başvuruları emekli!

TOKİ Manisa Demirci başvuruları emekli kategorisinde gerçekleşecek. Taksitlerin teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacağı projede 94 adet konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor.

Manisa Demirci TOKİ emekli başvuru 2016!

TOKİ Manisa Demirci Projesi'nde yer alan 94 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede 240 aya kadar vade yapılabiliyor. İşte Manisa Demirci TOKİ emekli başvuru 2016 detayları...

TOKİ Manisa Soma Turgutalp başvuru işlemleri!

TOKİ Manisa Soma Turgutalp başvuru işlemleri 1 Mart 2016 tarihinde başlayacak. Toplamda 1 adet konutun açık satışa çıkarıldığı projede 120 ay vade fırsatı sağlanıyor.

TOKİ Manisa Akgedik Konutları'nın tüm detayları anlatıldı!

Manisa'da denge Gazetesi köşe yazarı olan Erdinç Yumrukaya, bugünkü köşe yazısında TOKİ Manisa Akgedik Konutları'nı anlattı. İşte TOKİ Manisa Akgedik Konutları'nın tüm ayrıntıları....

TOKİ Manisa Emniyet Müdürlüğü inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Manisa Salihli Taytan başvuru süresi 2015!

TOKİ Manisa Salihli Taytan'da 2+1 ve 3+1 daireler satışa çıkıyor. Projede 96 aydan 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Manisa Salihli Taytan başvuru süresi 2015...

TOKİ Manisa Demirci Evleri fiyat Haberi

TOKİ Manisa Demirci Evleri fiyat

TOKİ  Manisa Demirci talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


Projede yer alan dairelerin alanları 75,10 metrekareden başlayıp 106,20 metrekareye kadar yükseliyor. TOKİ  Manisa Demirci'de  252 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. 


TOKİ  Manisa Demirci Evleri son başvuru tarihi!

TOKİ  Manisa Demirci Evleri projesinde kalan 171 daire için başvuru süresi uzatıldı. TOKİ  Manisa Demirci Evleri son başvuru tarihi 30 Ekim 2015 olarak belirlendi. 


Başvurular Ziraat Bankası Demirci Şubesine yapılacak olup, Başvuru bedeli olarak, B1 tipi konutlar için 4.000.-TL (DörtBinTL), C1 tipi konutlar için 6.000.-TL (AltıBinTL) tahsil edilecek.


Satış duyurusu için