20 / 04 / 2024

toki manisa gördes başvuru işlemleri

toki manisa gördes başvuru işlemleri

TOKİ Manisa Gördes Evleri başvuruları için son gün bugün olarak belirlendi. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa projesi için dört gözle beklenen tarih geldi! Manisa'lılara son dakika ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Manisa projesi için dört gözle beklenen tarih geldi. İşte TOKİ Manisa projesi detayları...

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gördes Belediye Başkanlığı 68 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 68 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

TOKİ, Manisa'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Gördes ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Manisa Gördes Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Manisa Akhisar Gördes Projesi (Gördes Sağ Sahil Sulaması İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Manisa Gördes Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Gördes için önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi görücüye çıktı!

Gördes Belediyesi mevcut Anadolu Otel’in yerine inşa edilmesi planlanan ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ projesini görücüye çıkardı.

toki manisa gördes başvuru işlemleri Haberi

toki manisa gördes başvuru işlemleri

Toplam 63 adet daire alt gelir grubu için satışa çıkarıldığı TOKİ Manisa Gördes'de başvuru bedeli 4 bin TL olarak belirlendi.


Ödeme seçeneklerine göre projede yüzde 12 peşinde 180 ay taksit, yüzde 15 peşinde 216 ay taksit ve yüzde 20 peşinde ise kalanı 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.


Konut tiplerinin 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede ev fiyatları 112 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor.


TOKİ Manisa Gördes Evleri başvuruları için son gün yarın olarak belirlendi. Projede başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Manisa Gördes Şubesi'nce kabul edilecek.



Satış duyurusu için