28 / 03 / 2024

Manisa Gördes Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı tam gaz!

Manisa Gördes Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Gördes için önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.



 

İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes için önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Gördes Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un girişimleriyle hazırlanan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve AquaPark Projesinin inşaat çalışmalarında yarıya gelindi. Kaba inşaatının çalışmalarını tamamlayan yüklenici firma, çelik konstrüksiyon çalışmalarına da son sürat devam ediyor.

Gördes Belediyesi proje sahibi olduğu yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun ilk protokolü Spor Toto Teşkilatıyla, ikinci protokolü de Manisa Büyükşehir Belediyesiyle imzaladı. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve aquapark yanında futbol sahasının bulunduğu alanda hayata geçiriliyor. Yarı Olimpik kapalı yüzme havuzu içerisinde aquapark, yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kafeterya, kır düğün salonu, oyun parkı gibi çeşitli alanlar mevcut. 

Futbol sahasıyla, kapalı halı sahasıyla ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzuyla oluşacak Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi Gördeslilerin ve özellikle gençlerin cazibe merkezi haline gelecek.

Bütçemizin oldukça üzerinde projeleri hayata geçiriyoruz


Başkan Akyol, Beşeylül Mahallesinde devam eden çalışmaları bizzat yakından izliyor. Prestijli bir projeyi Gördes’e kazandıracaklarını belirten Başkan Akyol, “Ak Parti Belediyeciliği ve merkezi hükümetimizin desteğiyle bütçemizin oldukça üzerinde projeleri hayata geçiriyoruz. Kaba inşaatının çalışmalarını tamamlandı, çelik konstrüksiyon çalışmalarını da tüm hızıyla sürüyor. Gördes'te yüzme havuzu büyük bir eksiklikti. Futbol sahamızın hemen yanında oldukça prestijli bir projeyi hayata geçireceğiz. Projemize katkı sağlayan Spor Bakanımız Sn. Mehmet Kasapoğlu'na ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Cengiz Ergün'e teşekkür ediyoruz " şeklinde konuştu.


Geri Dön