24 / 04 / 2024

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.




Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu hayata geçiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, kent genelinde inşaatı devam eden yüzme havuzları tamamlandıklarında çocukların ve gençlerin yeni spor mekânları olacak. Kocaeli Kartepe ilçesi Köseköy Mahallesi’nde yapımı süren Yarı Olimpik Yüzme Havuzu da toplam 3 bin 370 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Yapının inşaat çalışmaları hummalı şekilde süren yapı tamamen şekillendi.

94 KİŞİLİK TRÜBÜN


Yapı bodrum, zemin ve bir kat şeklinde yapılıyor. Zemin katta giriş fuayesi, 12,50 çarpı 25 metre ebadında yarı olimpik yüzme havuzu, 3 çarpı 10 metre çocuk havuzu bulunuyor. Bu katta ayrıca kafeterya, idari birimler, 2 adet antrenör odası, 2 adet soyunma odası ve wc’ler yer alacak. Birinci katta ise kat fuayesi, bay ve bayan fitness salonu, soyunma ve duş alanları, mescitler, büfe ile 94 kişilik seyirci tribünü bulunuyor. 


Geri Dön