26 / 04 / 2024

TOKİ Manisa Saruhanlı

TOKİ Manisa Saruhanlı

TOKİ'nin milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Saruhanlı projesinde kaç adet konut yapılacak, Saruhanlı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Saruhanlı 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Saruhanlı projesini iptal etti

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Manisa'nın Saruhanlı ilçe Belediyesi işbirliğiyle 41 dönümlük arsa üzerinde yapımı planlanan 240 konuta ilişkin projenin, yeterli başvuru olmaması nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

Saruhanlı Belediyesi, Manisa'da 13 gayrimenkul satıyor!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. 13 gayrimenkulün satış ihalesi 1 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Saruhanlı Belediyesi'nden Manisa'da kiralık 10 arazi!

Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan 10 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 5 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Manisa Saruhanlı'da 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Saruhanlı projesinde kaç adet konut yapılacak, Saruhanlı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Saruhanlı 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Saruhanlı Belediyesi’nin gayrimenkul satışlarında usulsüzlük iddiası!

Hurda vurgunu ile gündem olan Manisa Saruhanlı Belediyesi’nde şimdi de arsa ve gayrimenkul vurgunu patladı. İçişleri Bakanlığı, mülkiyeti Saruhanlı Belediyesi’ne ait olan pek çok arsa ve taşınmazın satışında usulsüzlük yapıldığını tespit etti.

Manisa Saruhanlı'da 13.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Saruhanlı İcra Dairesi, Manisa Saruhanlı'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 967 bin 440 TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

Manisa Saruhanlı'ya AVM müjdesi! 

2021 yılında 23 projenin hayata geçeceğini söyleyen Manisa Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, bu projelerden birinin alışveriş merkezi inşaatı olduğunu dile getirdi. 

Manisa Saruhanlı'da konut alanından çıkarılan alanlar mecliste konu oldu!

Manisa'nın Saruhanlı İlçesinde konut alanından sanayi alanına çevrilen yerler TBMM'de konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Saruhanlı Belediyesi'nin sattığı gayrimenkuller TBMM'de!

Manisa Saruhanlı ilçe belediyesinde satışı yapılan taşınmazlar meclis gündeminde konu oldu. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan Biçer sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sordu..

Manisa Saruhanlı'da icradan 3.9 milyon TL'ye satılık fabrika!

Saruhanlı İcra Dairesi, Manisa'nın Saruhanlı İlçesi Mütevelli Mahallesi'ndeki salça fabrikası ve hizmet binasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 961 bin TL olarak belirlendi.

Manisa Saruhanlı'daki yapılar depremde hasar gördü!

Manisa’da arka arkaya meydana gelen depremlerin ardından Saruhanlı’da da bazı yerleşim yerleri, okul ve camiler hasar gördü

Manisa Saruhanlı'nın çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da Şehitlik Heykeli etrafında peyzaj çalışmalarıyla kentin çehresini değiştiriyor.

Manisa Saruhanlı'da 60 yıllık arazi sorunu çözülüyor!

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde bin vatandaşı ilgilendiren 60 yıllık arazi sorununun çözümü için hazırlanan kanun teklifi torba yasaya eklendi.

TOKİ Manisa Saruhanlı Haberi

TOKİ Manisa Saruhanlı

Dar gelirli vatandaşların düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi olacağı TOKİ 2022 ucuz konut projelerinin detayları da netleşiyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer alacağı TOKİ 2022 ucuz konut projeleri için başvurular 14 Eylül tarihinde başladı. 

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen TOKİ sosyal konut 2022 projeleri İlk Evim ve İlk İşyerim adıyla yükselecek. Projelerde yer alan daireler için başvurular 31 Ekim 2022 tarihine kadar alınacak.

TOKİ'nin milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Saruhanlı projesinde kaç adet konut yapılacak, Saruhanlı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Saruhanlı 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'nin milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Saruhanlı projesinde...