26 / 04 / 2024

toki mardin iş yeri

toki mardin iş yeri

TOKİ Mardin'in Nusaybin ilçesi için hayata geçireceği 52 dükkanın yer alacağı ticaret merkezi için düğmeye bastı. 

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e ticaret merkezi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Nusaybin İlçesi 52 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 18 Mayıs tarihinde ihaleye çıkarıyor.

TOKİ Mardin 2023 projesinde son dakika! 148 yeni konut için beklenen tarih geldi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin 2023 projesinde son dakika... 148 yeni konut için beklenen tarih geldi...

TOKİ Mardin projesinde son dakika müjdesi! Midyat'a tam 354 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesinde son dakika müjdesi geldi. Midyat'a tam 354 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Mardin projesiyle Midyat'a 354 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin projesinin ihalesini 27 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ İlk Evim Mardin kuraları çekildi! TOKİ Mardin 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 10 Kasım 2022 listesi!

TOKİ İlk Evim Mardin kura çekilişi gerçekleştirildi. TOKİ Mardin 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 10 Kasım 2022 listesi ile ilgili merak edilen detaylar...

6 soruda TOKİ Mardin Sosyal Konut Projesi 2022! Mardin ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Mardin 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Mardin projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Mardin 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Mardin projesi için beklenen tarih geldi! Sakın kaçırmayın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyen Mardinliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Mardin Yeşilli projesinin ihalesi 2 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! O ilçeye tam 190 konut geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Mardin projesinde toplam 190 adet konut yer alacak. İşte TOKİ Mardin 2022 detayları...

TOKİ Mardin Derik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin Derik projesinde yer alan 59 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı.

TOKİ Mardin Derik başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Derik projesinde yer alan 59 adet konut için başvurular yarın başlıyor.

Mardin için acele kamulaştırma kararı!

Mardin ili Yeşilli ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

TOKİ Mardin Derik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin Derik Söğütözü projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Mardin Derik başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Derik projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

toki mardin iş yeri Haberi

toki mardin iş yeri

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için inşa edecek 52 dükkanlı Ticaret Merkezinin inşaatına başladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Dicle Mahallesine bağlı Çağ Çağ Caddesinde inşa edilecek merkez için iş makineleri temel kazma çalışmalarına başladı.

Terör mağdurları için yapılacak merkezin bölgenin mimari yapısına uygun şekilde örnek bir proje ile hayata geçirileceği aktarıldı.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e ticaret merkezi...