19 / 04 / 2024

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları son durum

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları son durum

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesini resmen tanıttı. Peki TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 sosyal konut (ucuz konut) projesindeki 3 oda 1 salon evler ne kadar? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

Kimse evsiz kalmasın diye TOKİ 3 yılda 213 bin konut inşa etti!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), son 3 yıl içinde toplamda 213 bin konut yaptı. Şuanda ise toplamda 775 şantiyede toplam 144 bin konut ile diğer donatıların inşaatına devam ediyor.

TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesini bugün gerçekleştirecek.

İdealist GYO, TOKİ'nin arsa müzayedesine katılacak!

İdealist GYO, TOKİ'nin 3 ilde 278 muhtelif satılık arsa ve 2 kiralık taşınmazın vadeli açık artırma ihalesine katılacak. 

İFM'deki Merkez Bankası binasının inşaatında son durum!

Daha önce TOKİ'nin 3 defa “Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı” yöntemiyle ihaleye çıktığı bina için bu defa Merkez Bankası “anahtar teslim” usulü ihale gerçekleştirdi...

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020!

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020 ve TOKİ Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonuçları listesi...

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura çekilişi bugün!

Yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap projesindeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Manisa 3. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Manisa 3. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana orta gelir başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana orta gelir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Kayabaşı 3+1 kura sonuçları açıklandı! Tam liste!

TOKİ Kayabaşı'ndaki 3+1 dairelerin kurası çekildi. 2 bin 129 adet 3+1 daire sahibini buldu. İşte TOKİ Kayabaşı 3+1 kura sonuçları açıklandı. İşte tam isim listesi...

TOKİ Merkezefendi 3+1 kura sonuçları!

TOKİ Merkezefendi 3+1 kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Şehitkamil 3. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Şehitkamil 3. Etap başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. Projede 694 adet daire bulunuyor.

Mudurnu'daki şato evler 2.3 milyon TL'ye satılıyor!

Türkiye'nin nadide şehirlerinden Bolu'nun Mudurnu ilçesinde bulunan şato gibi villalar görenleri şaşırtıyor. Fotoğraflarını görenlerin maket sandığı 3 katlı villalar, 2 milyon 350 bin liradan satılıyor.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları son durum Haberi

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları son durum

Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl ve Mudurnu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mutlu Kılıç inşaatları yerinde görerek yetkililerden bilgi aldılar.

Yöresel mimariye uygun olarak yapılan konutlar zemin, bodrum + 3 kat olarak yapılıyor. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor. 


Mayıs 2017'de teslim edilmesi planlanan konutlarla ilgili Mudurnu Belediye Başkanı bir açıklama yaptı. 

İnegöl," İlçemizde inşaatları devam eden 3. Etap Toki Konutlarını ziyaret ettik. İhaleyi alan firma gerçekten hızlı bir şekilde süreci devam ettiriyor. Havaların da mevsim normallerinin üzerinde gitmesi inşaatçının işini kolaylaştırıyor. Binaların kaba inşaatları bitmiş, kapıları pencereleri takılmış, ıslak zeminleri tamamlanmış durumda. Ufak tefek işler kalmış kısa sürede onlar da tamamlanıp, çevre düzenlemesi işleri başlayacaktır. İnşallah önümüzdeki mart ayında hak sahipleri kat kuralarını...