27 / 04 / 2024

TOKİ müzayedeleri

TOKİ müzayedeleri

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 37 ildeki 27 konut 273 iş yerini yarın satışa çıkarıyor.

TOKİ'nin 48 konut ve iş yeri 6.3 milyon TL'ye satıldı!

Turyap'ın düzenlediği TOKİ müzayedesinde 48 adet konut ve iş yeri 6 milyon 341 bin liraya satıldı.

TOKİ'den 12 ilde KDV'den muaf 76 arsa!

TOKİ tarafından İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'nın da aralarında olduğu çeşitli illerde toplam 971 bin 623 metrekare büyüklüğe sahip 76 arsa "açık artırma" yöntemi ile satışa sunuldu.

TOKİ müzayedeleri TURYAP'ta!

TOKİ'nin açık artırma ile gayrimenkul satış ihalesini kazanan TURYAP, 2 yıl daha müzayedeleri düzenleyecek. TOKİ'ye ait konut, arsa ve iş yerlerini açık artırma ile satışa sunacak.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

2023 TOKİ müstakil arsa kura sonuçları isim listesi... Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ müstakil arsa başvuru sonuçları tek tek açıklanmaya devam ederken, sim listesi noter huzurunda ve Youtube canlı yayınıyla belirleniyor. Hak sahibi belirleme kura sonuçları çekiliş sonrası e-Devlet’ten sorgulanabilecek. İşte, 2023 TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları...

2023 TOKİ müstakil arsa kazananlar isim listesi! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı devam ediyor. Arsa başvurusunda bulunanlar kura sonuçları isim listesini araştırılıyor. Peki; Mersin, Kütahya, Sakarya ve Sivas 2023 TOKİ müstakil arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? İşte 2023 TOKİ arsa kura sonuçları öğrenme

TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak?

TOKİ arsa satışına dair şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. Bu kapsamda TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? TOKİ’nin telefon numarası kaç? İşte TOKİ iletişim numaraları!

TOKİ sosyal konut başvuruları devam ediyor. Bu süreçte vatandaşlar bilgi almak için TOKİ müşteri hizmetleri numaralarını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

Emlak Konut GYO, TOKİ'nin Kartal'daki 14 arsasını satın aldı!

Emlak Konut GYO, TOKİ mülkiyetinde bulunan İstanbul İli Kartal İlçesi Esentepe, Çavuşoğlu ve Soğanlık mahallelerindeki 14 adet taşınmazı, 457 milyon 75 bin TL'ye satın aldı. 

Emlak Konut GYO'dan Avcılar Firuzköy'e yeni proje!

Emlak Konut GYO, TOKİ mülkiyetinde yer alan Avcılar Firuzköy'deki 1 milyon 971 bin 786 metrekarelik arsayı 1 milyar 420 milyon TL'ye satın aldı. TOKİ ve Emlak Konut GYO arasında protokol imzalandı. 

Murat Kurum'dan TOKİ müteahhitleri açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2003'ten bu yana TOKİ müteahhitlerine 107 milyar TL ödeme yapıldığını duyurdu.

Fethiyelilere TOKİ müjdesi!

Fethiye'de Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bölge halkına TOKİ müjdesi verdi.

TOKİ Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde konut yapacak!

TOKİ mülkiyetinde olan İstanbul Bakırköy'e bağlı Şenlik Mahallesi'ndeki arsalar için yeni imar planı hazırlandı. Yeni plana göre zemin+2 katlı binalar yapılabilecek...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

TOKİ'den müteahhitlere nakit imkanı!

TOKİ, "Müteahhitlerin sözleşme gereği ilave teminat olarak verdikleri yüzde 5'lik oran TOKİ tarafından iade edilecek" açıklamasını yaptı...

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TOKİ müzayedeleri Haberi

TOKİ müzayedeleri


T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 12 ilde 27 konut, 31 ilde 273 iş yerini satışa çıkarıyor. Açık artırma ihalesi yarın saat 14:00'da gerçekleştirilecek.
 
TOKİ'nin satışa sunduğu konut ve iş yerleri şu illerde: Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çorum, Denizli, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Isparta, İstanbul, Karabük, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Muğla, Sakarya, Sivas, Tokat, Uşak, Yalova, Yozgat, Zonguldak.

Satışa çıkan konutlara yüzde 25 peşinat-120 ay vade ya da yüzde 25 peşinat-180 ay vade imkanıyla sahip olunabiliyor. 

İş yerleri için ise belirlenen ödeme seçenekleri şu şekilde:
Yüzde 25 peşinat/60 ay vade
Yüzde 25 peşinat/120 ay vade
Yüzde 30 peşinat/120 ay vade
Yüzde 50 peşinat/12 ay vade
Yüzde...