26 / 04 / 2024

toki nevşehir konutları ne zaman teslim

toki nevşehir konutları ne zaman teslim

Nevşehir Belediyesi tarafından TOKİ ile iş birliği halinde yürütülen konut üretimi aralıksız devam ediyor. 754 konutluk konut ağının bu yıl sonuna kadar tamamlanması ve 2016 yılından itibaren teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

10 soruda TOKİ Nevşehir Kozaklı projesi!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Kozaklı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Kozaklı TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Kozaklı TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Gülşehir TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Gülşehir TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

6 soruda TOKİ Nevşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Nevşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ  Nevşehir 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıklandı. TOKİ Nevşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Nevşehir 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor...

TOKİ Nevşehir Kozaklı ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Kozaklı'da 274 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Nevşehir Acıgöl 140 konut ihalesi bugün!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni konutlar hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu 126 konut ihalesi bugün!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir 126 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu 126 konut ihalesi 26 Kasım'da!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 26 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir Kozaklı 168 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli, Kozaklı İlçesi, Bahçelievler Mahallesi 168 Adet Konut , 1 Adet 3 DükkanlıTicaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

toki nevşehir konutları ne zaman teslim Haberi

toki nevşehir konutları ne zaman teslim

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile iş birliği halinde yürütülen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde oluşturulan yeni yaşam alanlarında konut üretimi aralıksız devam ediyor. Proje çerçevesinde 2011 yılında 2 bin 600, 2014 yılında da 419 konutun hak sahiplerine dağıtımın yapılmasının yanı sıra, halen çalışmalar 4. etap halinde sürüyor. 754 konutluk konut ağının bu yıl sonuna kadar tamamlanması ve 2016 yılı başlarından itibaren söz konusu konutların hak sahiplerine dağıtımı öngörülüyor.


Türkiye...