19 / 03 / 2024

TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi ne zaman

TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi ne zaman

TOKİ Niğde – Bor - Kemerhisar Projesi kapsamında yer alan 165 adet konutun “Konut Belirleme Kura Çekilişi” düzenleniyor. TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekilişi 2015 ...

TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi bugün!

TOKİ Niğde – Bor - Kemerhisar Projesi kapsamında yer alan 165 adet konutun “Konut Belirleme Kura Çekilişi” düzenleniyor. TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi!

TOKi Niğde – Bor - Kemerhisar Projesi kapsamında yer alan 165 adet konutun kura çekimi yapılacak. TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi yarın gerçekleşecek.

TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi ne zaman?

TOKİ ile Niğde – Bor - Kemerhisar Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen 165 adet konutun kura çekimi yapılacak. Peki TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi ne zaman?

TOKİ Niğde Bor projesi için tarih açıklandı! 180 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde Bor 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Niğde 2023 projesinde 180 adet konut yer alacak.

TOKİ Niğde Bor’da 180 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün konuya ilişkin bir dizi açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Bor Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Tukaş Gıda Niğde Bor OSB'de fabrika kuracak!

Konserve ve salça pazarının 58 yıllık en büyük oyuncuları arasında Tukaş Gıda, Manyas, Torbalı ve Akhisar fabrikalarının ardından dördüncü üretim tesisini Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

TOKİ Niğde Bor 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Niğde Bor 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor projesinde yer alan 16 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Niğde Bor projesinde başvuru dönemi sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi sona eriyor. 

TOKİ Niğde Bor Bahçeli başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor Bahçeli projesi için başvuru dönemi başladı. Proje için 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade sağlanıyor.

TOKİ Niğde Bor başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor projesinde yer alan 82 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Niğde Bor başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Niğde Bor başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Niğde Bor 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Niğde Bor TOKİ başvuruları başladı!

Niğde Bor TOKİ projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Niğde Efendibey 2. Etap'ta sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi 2. Etap 1. Bölge Kentsel Yenileme Konut Projesi kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi ne zaman Haberi

TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi ne zaman

TOKİ Niğde – Bor - Kemerhisar Projesi kapsamında yer alan 165 adet konutun “Konut Belirleme Kura Çekilişi” düzenleniyor. 


TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi bugün yapılacak.Kura çekimi saat 13.00'de  TOKİ    Konutları Bahçesi 'nde (Tepe Mahallesi İnönü Caddesi Kemerhisar) gerçekleşecek.


TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura sonuçları açıklandığı zaman haberimizin içinde yer...