18 / 04 / 2024

toki norveç

toki norveç

Türkiye bu kez rotayı Avrupa ülkelerine çevirdi. Norveç'e yatırım daveti yollayan TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel görüşmelerin olumlu geçtiğini söyledi...

TOKİ, Norveç'in 50 milyar dolarına talip oldu!

Norveç'in küresel emlak piyasasına kanalize edeceği 50 milyar dolara TOKİ talip oldu...

TOKİ, 60 ay vadeyle 32 arsa satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKi, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı açık artırmayla satacak.

İngiltere Norveç’ten elektrik ithal etmeye hazırlanıyor!

Elektrik hattı projesiyle ilgili AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Norveç merkezli Statnett enerji şirketinin Kurumsal İletişim Direktörü Christer Gilje, hattın inşasına yıl içinde başlamayı hedeflediklerini kaydetti.

İngiltere'den Norveç'e dev elektrik kablosu!

İngiltere'den Norveç'e dev elektrik kablosu geliyor.İngiltere, yaklaşık yatırım maliyeti 2 milyar euroyu bulacak bir kablolarla Norveç'ten elektrik ithal etmeye hazırlanıyor. Kabloların toplam uzunluğunun 600 kilometre olması bekleniyor.

Ilgın'da 2.TOKİ şantiyesi kuruldu!

Ilgın'ın en eski mahallerinden olan Behlül bey mahallesinde Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yüz bin metrekarelik alana 2.Etap TOKI Ketsel dönüşüm Projesi ile 863 konut 20 dükkan 16 derslik bir okul inşa edilecek.

Toki Beykent'e geniş yol yapılıyor!

Toki Beykent 'e geniş yol yapılıyor. Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin yeni yerleşim alanlarından biri olan Beykent bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmalarını inceledi.

Antalya TOKİ'de yangın çıktı!

Yangın, sabah saatlerinde Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan Toki Konutları CYA 5. Blok giriş katında meydana geldi. Serkan Işıldağ'a ait 3 kişinin yaşadığı evden duman çıktığını görenler, itfaiye ve polise haber verdi.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular!

TOKi Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ projesinde 626,64 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor ve fiyatlar 100 bin 263 TL'den başlıyor. İşte Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular..

Norveçli Statkraft'tan Türkiye'de 2 yeni HES kuracak!

Dünyanın önde gelen yenilenebilir enerji şirketi Norveçli Statkraft, Türkiye'de 2010 yılında işletmeye aldığı Çakıt HES 'in ardından, iki HES projesini daha devreye almaya hazırlanıyor...

Kıyıkent TOKİ Konutları 1 Aralık'ta teslim!

Tamamlanmasına rağmen teslim işlemi yılan hikayesine dönen Seyhan Kıyıkent TOKI konutları I Aralık itibariyle hak sahiplerine teslim ediliyor... Konu ile ilgili olarak Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karaların önemli girişimleri olmuştu.

TOKİ Ceyhan'da 22 dönüme proje yapacak!

TOKi Ceyhan'da Yaklaşık 4 aydan bu yana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine gelmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.

Çeşme TOKİ projesinde yürütme durduruldu!

İZMİR 3. idare Mahkemesi, Mimarlar Odası 'nın açmış olduğu iptal davasında, Toki'nin Çeşme Reisdere' de yapacağı yoğun yapılaşma içeren imar planlarının yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek!

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek. Konut projelerinde vizyon değişikliğine giden kurum, önümüzdeki yıllarda alt ve orta gelir düzeyine hitap eden daha nitelikli ve sosyal konutlar inşa edecek.

Çeşme TOKİ tartışması alevlendi!

TOKİ'nin Çeşme ilçesindeki projesine ÇED'e gerek yok raporu vermesi, tartışmaları yeniden alevlendirdi. TOKI'niıı Reisdere'deki yüzde 500 inşaat yoğunluğu artışıyla yapmak istediği dört katlı konut projesine onay çıktı.

toki norveç Haberi

toki norveç

Türkiye bu kez yatırımda rotayı Avrupa ülkelerine çevirdi. Norveç'e yatırım daveti yollayan TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel'in de aralarında bulunduğu bir heyet Norveç'teki görüşmelerin olumlu geçtiğini...