27 / 04 / 2024

toki osmaniye alt gelir başvuruları 2021

toki osmaniye alt gelir başvuruları 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer ralan 17 adet konut için başvuru dönemi 30 Haziran tarihinde sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer ralan 17 adet konut için başvuru dönemi 30 Haziran tarihinde sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir grubu projesinde başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Osmaniye alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Osmaniye Sumbas'ta konut başvuruları başladı!

Osmaniye Sumbas ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları için başvuru şartları ve tarihleri açıklandı. Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu," Sumbas Toki Konutları Başvuruları başladı" sözleriyle müjdeli haberi duyurdu.

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 2 adet konut satıyor!

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 2 adet konut satıyor. Alt gelir grubu kapsamında satışa çıkan projede 83,67 metrekare büyüklükte 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da engelliler için başvurular başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da engelliler için başvurular bugün başlıyor. 39 tane dairenin açık satışa sunulduğu projede satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından yapılacak.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar engelli konut başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar engelli konut başvuruları başladı. Daire fiyatlarının 99 bin 89 TL ile 134 bin 865 TL arasında değiştiği projede konut satışları sadece en az yüzde 40 engelli vatandaşlara yapılıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kuraları!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kuraları 24 Aralık'ta çekilecek. Dairelerin 101 bin 21 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede başvuru süreci bugün sona erdi.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura tarihi!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde yüzde 10 - 15 - 25 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 151 tane daire yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura tarihi...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün son!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün son. Daire fiyatlarının 101 bin 21 TL'den başlangıç gösterdiği projenin kura çekilişi 24 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları sona eriyor!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları sona eriyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projede fiyatlar 101 bin 21 TL ile 169 bin 345 TL arasında değişiyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları için yarın son gün. Daire fiyatlarının 101 bin 21 TL'den başladığı projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

toki osmaniye alt gelir başvuruları 2021 Haberi

toki osmaniye alt gelir başvuruları 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde toplam 17 adet konut bulunuyor.

Başvuru döneminin 17 Mart tarihi itibariyle başladığı proje için son başvuru tarihi 30 Haziran 2021 olarak belirlendi.

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir grubu projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor.

Başvuru heyecanının devam ettiği TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde en düşük konut bedeli 114 bin 62 TL, en yüksek konut bedeli 209 bin 71 TL olarak belirlendi.

Peşinat oranının yüzde 12 ve yüzde 20 olarak belirlendiği TOKİ Osmaniye Bahçe projesi için ödenecek peşinat bedelleri 380,21 TL ile 1022 TL arasında değişiyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir grubu projesinde en düşük peşinat...