26 / 04 / 2024

toki otel ihaleleri

toki otel ihaleleri

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Ordu, Samsun ve Sinop illerinde, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı usulü ile 4 ve 5 yıldızlı oteller yaptıracak.

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

İzmir'de TOKİ'nin satışa çıkardığı arsaların ihaleleri meclis gündeminde!

İzmir'in bazı ilçelerindeki arsalar için TOKİ tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde duyurulan satış ve kira ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde Bor'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Niğde İl Encümen toplantısı yapıldı. Bor Toki Evleri yakınında bulunan arsa ihalesi 5 yıldızlı otel yapılması için ihale edildi. İhaleyi Hilton Otelleri Peyzaj firması 1 milyon 750 bin lira bedelle aldı.

TOKİ'den Karacabey'e otel konforunda yurt!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde TOKİ tarafından yapılan otel konforundaki öğrenci yurdu Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) tarafından hizmete sokulmayı bekliyor.

Toki 46 arsanın satşını gerçekleştirecek!

Toki Turyap tarafından düzenlenecek müzayedede 46 arsasını satışa çıkaracak. İstanbul ve Ankara da dahil 15 şehirde bulunan konut, is yeri ve otel niteliğinde arsalar sahiplerini bulacak.

TOKİ stadyum ihaleleri için komisyon kurulması önerildi!

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, aralarında Eskişehir'in de bulunduğu bazı illerde TOKİ tarafından yapımına başlanan stadyumlar için TBMM'de araştırma komisyonu kurulması önerisinde bulundu...

Bayraktarlar Aksaray'da TOKİ'den aldığı arsaya Otel-AVM yapacak!

Bayraktarlar, Alman Odelo ’yu satın aldı ve Çin’de Mercedes’e parça üretmek için fabrika kurdu. O artık Mercedes’in 60 global tedarikçisinden biri. Aile, Aksaray ve Bursa’da dev bir AVM ve Otel yapacak.

Erciyes Projesi kapsamında otel yeri arsası ihaleleri başladı!

Erciyes Dağı Kış Sporları ve Turizm Master Planı Projesi kapsamında mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hisarcık Tekir Göleti ve Kabaktepe mevkiinde bulunan toplam 21 otel yeri arsasının satışını içeren ihaleler yapılmaya başlandı

TOKİ, Van'a 5 yıldızlı otel gibi karakol yaptı!

TOKİ'nin inşa edip Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim ettiği sınır karakollarından biri olan Van'daki Harabe Kışla kapılarını açtı. İşte bölge halkının Kalekol, içinde görev yapan Mehmetçiğin ise 5 yıldızlı otel' dediği yeni nesil karakol

toki otel ihaleleri Haberi

toki otel ihaleleri

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Ordu, Samsun ve Sinop illerinde, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı usulü ile 4 ve 5 yıldızlı oteller yaptıracak.
TOKİ'nin arsa karşılığı gelir paylaşımı modeli ile yıldızlı otel yaptırmak üzere ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Ordu, Samsun ve Sinop illerinde, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı usulü ile yıldızlı oteller kurulacak.

İhale, yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açık olacak. Teklif dosyaları, 18 Temmuz saat 15:00'e kadar teslim edilecek.
İşin geçici teminat tutarı, isteklinin teklif ettiği bedelin yüzde 2'si olacak.

İhalede 3 bölgeye birden teklif verilebileceği gibi bölgelere ayrı ayrı da teklif verilebilecek. Yapılacak değerlendirmede bölge bazında teklifler dikkate alınacak. Söz konusu ada ve parsellerde...