25 / 04 / 2024

toki özbağ kırşehir projesi

toki özbağ kırşehir projesi

Özbağ Toplu Konut Projesi (TOKİ) çalışmaları için ilk adım atıldı. Nazmi Ay, "Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) onayı ile birlikte üye yazım işlemleri başlatılacak ve talebe göre etaplar halinde toplu konut yapımına başlanacaktır.” dedi.

TOKİ'den Kırşehir'e 205 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Çiçekdağı'nda 205 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Kırşehir Kındam'a konut ve ticaret merkezi!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kırşehir Çiçekdağ'a 127 konut!

Konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Kırşehir Mucur'a hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Hükümet Konağı projesinin inşası için 19 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

TOKİ Kayabaşı Kırşehir başvuru tarihleri 2018!

TOKİ Kayabaşı Kırşehir başvuru tarihleri 2018 belli oldu. İşte TOKİ Kayabaşı Kırşehir başvuru tarihleri 2018...

TOKİ'den Kırşehir Kaman Sarıuşağı Mahallesi'ne 224 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kırşehir İli, Kaman İlçesi, Sarıuşağı Mahallesi'nde konut projesi yapılacak...

TOKİ'den Kırşehir'e 122 konut!

Kırşehir İli, Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi 122 Adet Tarımköy Konutu, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ’den Kırşehir'e 224 konut!

TOKİ'NİN Kırşehir’in Kaman İlçesi, Sarıuşağı Mahallesi’nde hayata geçireceği 224 konutun ihalesi yapıldı

TOKİ'den Kırşehir Akpınar'a 141 konut!

Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta toplam 141 konut, 1 Ticaret Merkezi inşaatları yapılacak Ayrıca Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinin de dahil olduğu ihale yarın gerçekleşecek..

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'nda sona gelindi!

Kırşehir Özbağ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutlarda son gelindi. Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay, Özbağ'ın tam anlamıyla cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

Kırşehir Özbağ'ın çehresi değişiyor!

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, 4 bin nüfuslu Özbağ Kasabası'nın çehresini değiştiriyor. Kasabada yeni konut alanlarının oluşması için imar çalışmaları devam ediyor.

TOKİ'den Kırşehir Boztepe'ye 120 konut!

Kırşehir'e 14 kilometre mesafede bulunan Boztepe İlçesi'ne Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 120 adet Tarımköy Konutu (müstakil ev) yapılacağı açıklandı.

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'na 900 kişi başvurdu!

Yüzlerce vatandaş, Özbağ'a 2. etabın açılmasını bekliyor. Kırşehir'in Özbağ ilçesinde TOKİ tarafından yapılacak olan Tarım Konutları'na rekor oranda müracaat olurken; sayının 900 olması nedeniyle 1. etap başvuruları tamamlandı.

toki özbağ kırşehir projesi Haberi

toki özbağ kırşehir projesi

Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay, Özbağ TOKİ Konutları için şunları bildirdi: “Kasabamızda yapılması planlanan Toplu Konut Projesi için Saraylar Mahallesi Beşoluk Mevkii’ndeki hazine arazisine toplu konut yapılması için imar planına esas jeolojik rapor ve ilave imar planı çalışmaları başlamış olup, jeolojik rapor ve ilave imar planı çalışmaları tamamlanarak imar uygulaması yapıldıktan sonra Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) onayı ile birlikte üye yazım işlemleri başlatılacak ve talebe göre etaplar halinde toplu konut yapımına başlanacaktır.”


Yeni...