29 / 03 / 2024

TOKİ'den Kırşehir Boztepe'ye 120 konut!

TOKİ'den Kırşehir Boztepe'ye 120 konut!

Kırşehir'e 14 kilometre mesafede bulunan Boztepe İlçesi'ne Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 120 adet Tarımköy Konutu (müstakil ev) yapılacağı açıklandı.



Kırşehir'e 14 kilometre mesafede bulunan Boztepe İlçesi'ne Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 120 adet Tarımköy Konutu (müstakil ev) yapılacağı açıklandı. Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın, başvuruların 28 Aralık-31 Ocak tarihleri arasında yapılacağını belirterek, "Hızla gelişen ve çehresi değişen Boztepe İlçemiz, cazibe merkezi olmaya başladı.


 Kırşehir'e yakın olması nedeniyle göçün azaldığı ilçemize yapılacak 120 adet Tarımköy Konutu, Boztepe'nin gelişimine ve değişimine büyük katkı sağlayacak. Boztepe'ye  TOKİ  Konutları'nın yapılmasına katkıda bulunan Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya ile AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli'ye teşekkür ederim" dedi.


Belediye Başkanı Ramazan Aydın, ilçeye yapılacak TOKİ Konutları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Boztepe'ye yapılması planlanan Toplu Konut projesi için Jandarma Bölgesi'nin arkasındaki mevkiindeki araziye toplu konut yapılması için imar planına esas çalışmalar tamamlandı. Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) onayı ile birlikte üye yazım işlemleri 28 Aralık'ta başlayacak. Başvurular, 31 Ocak tarihine kadar, Boztepe Ziraat Bankası'na 2 bin lira yatırmak suretiyle gerçekleşecek. 500 ve 650 metrekareden oluşacak 120 konut için kayıt alınacak. Konutlar, müstakil ev tipinde 2-1 şeklinde olacak. Boztepe'de hayata geçireceğimiz projeler ile Boztepe'ye yeni  bir kimlik kazandırıyoruz. Boztepelilerden aldığımız destekle hizmeti getiriyoruz. Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin ilçenin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek, modern bir Boztepe en büyük hedefimizdir. Bu hedefe adım adım yaklaşıyoruz" dedi.


Kırşehir Memleket Gazetesi


Geri Dön