24 / 04 / 2024

toki park kayaşehir ne zaman

toki park kayaşehir ne zaman

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanı Turan 1,5 milyon metrekarelik alanda hayata geçirilen Kayaşehir TOKİPARK projesinin 1. etabında incelemede bulundu...

Rakamlarla TOKİPARK Kayaşehir projesi!

TOKİ tarafından Kayaşehir'de hayata geçirilen TOKİPARK Kayaşehir projesi ile İstanbul’un en büyük yeşil alanlarından biri inşa ediliyor...

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutun teslimlerine başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de 4 etap olarak hayata geçirilen 2 bin 450 sosyal konutun teslimleri başladı.

Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.07.2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kayaşehir 2019 projesi nerede? TOKİ Kayaşehir 2019 projesinde kaç daire var? TOKİ Kayaşehir 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kayaşehir 2019 başvuruları ne zaman bitecek? TOKİ Kayaşehir 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi tüm detaylar!

TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ İstanbul Kayaşehir başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ İstanbul Kayaşehir 605 konut projesinde başvurular bugün itibariyle sona eriyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 160 bin TL'den başlıyor.

TOKİ'nin Kayaşehir Konutları görücüye çıktı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İstanbul Kayaşehir'de orta gelirli vatandaşlar için inşa edilen 605 yeni konutu kura yöntemiyle satışa çıkardı. 

TOKİ İstanbul Kayaşehir başvuruları 2 Nisan'da başlıyor!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirdiği 605 konut için başvuru dönemi 2 Nisan'da başlıyor. Projeden 160 bin TL'ye konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den Kayaşehir'e 868 yeni konut!

Orta gelir seviyesindeki vatandaşların konut sahibi olabilmesi amacıyla, TOKİ İstanbul Kayaşehir 22'nci Bölge Projesi hayata geçiriliyor. 

TOKİ'den Kayaşehir'e 868 konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayaşehir 22. Bölge'nin ihalesi 24 Nisan'da gerçekleştirecek.

Rakamlarla TOKİPARK Kayaşehir projesi!

TOKİ tarafından Kayaşehir'de hayata geçirilen TOKİPARK Kayaşehir projesi ile İstanbul’un en büyük yeşil alanlarından biri inşa ediliyor...

TOKİ Kayaşehir'de 1.5 milyon metrekarelik park inşa ediyor!

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'de 1.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip olacak park inşa ediyor. 4 etaptan oluşan parkın birinci etabında inşaat devam ediyor. TOKİ Başkanı Turan park inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ'den Kayaşehir'e 854 konutluk yeni proje!

İstanbul Kayaşehir'de yeni projeler hayata geçiren TOKİ, yeni proje hazırlığına başladı. TOKİ Kayaşehir 22. Bölge'de 854 adet konuttan oluşacak yeni proje yapacak. Projenin ihalesi 26 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

TOKİ'nin Kayaşehir'deki 108 konutu için son teklif tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir'de hayata geçirdiği 108 konut ve 10 iş yerini 12 Ekim'de satışa çıkardı. Projedeki 108 adet konut için son teklif tarihi bugün olarak belirlendi.

toki park kayaşehir ne zaman Haberi

toki park kayaşehir ne zaman

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kayaşehir'de inşa edilen TOKİPARK projesinin ilk etabında incelemelerde bulundu. TOKİPARK, 1,5 milyon metrekarelik alanda bitki ve peyzajı ile İstanbul’a yeni bir soluk getirecek.

Resmi twitter hesabında dev projenin son halini paylaşan Başkan Mehmet Ergün Turan, 338 bin 803 metrekarelik parkın ilk etabında 73 farklı tipte bitki, 224 bin 601 metrekarelik yeşil alan ile 57 bin 250 adet yer örtücü bitki olacağını ifade etti. 

Park içinde ayrıca; konser, sergi ve festivallerin düzenleneceği dört adet etkinlik platformu, amfi tiyatro, bitki bahçeleri ve iki adet biyolojik gölet olacak. Vatandaşlar TOKİPARK sayesinde yeşille buluşacak. 

Çalışmalarda son durum

Tamamlandığında böyle olacak