28 / 03 / 2024

TOKİ restorasyon kredi başvuruları

TOKİ restorasyon kredi başvuruları

TOKİ bu yıl tarihi yapılar için verilecek kredi üst limitini 140 bin liraya çıkardı. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, 1-30 Nisan 2015 tarihleri arasında kredi başvurularının kabul edileceğini söyledi.

TOKİ restorasyon kredisi başvuruları 1 Nisan'da başlıyor!

TOKİ'den restorasyona 140 bin lira Unutulmaya yüz tutmuş, yıkılma ve yok olma tehlikesi içindeki tarihsel değerleri gelecek nesillere kazandırma amacıyla verilecek kredinin üst limiti bu yıl 140 bin liraya çıkarıldı.

TOKİ restorasyon kredi başvuruları için son gün 2 Mayıs!

TOKİ'nin restorasyon kredilerine başvurular başladı. Ulus Tarihi Kent Merkezi ve Ankara Evleri Projeleri de bu krediden faydalanabilecek. TOKİ restorasyon kredi başvuruları için son gün 2 Mayıs 2014...

TOKİ'nin restorasyon kredileri başvuruları başladı!

TOKİ'nin restorasyon kredileri başvuruları başladı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının bu yıl üst limitini 125 bin liraya çıkardığı restorasyon kredisi başvuruları, 2 Mayıs'ta sona erecek.

Ev alacaklara müjde! Kredi faizleri için 2 farklı formül ortaya kondu! İşte detaylar!

Ev almak isteyenlere müjdeli haberler verilmeye devam ediliyor. TOKİ konut projesi sonrası kredi faiz oranlarında büyük değişiklikler görülecek. İşte detaylar!

TOKİ’ye başvuranların soruları birbiri ardına geliyor! TOKİ üzerine kredi çekilir mi? İşte yanıtlar!

TOKİ sosyal konut projelerine dair vatandaşların soruları bitmiyor. TOKİ para iadesi sorularından hemen sonra gelen TOKİ üzerine kredi çekilir mi? sorusu büyük bir çoğunluk tarafından araştırılıyor. İşte sorulan soruların yanıtları!

TOKİ'den ev almak için kredi çekenlere kötü haber! Çalışmalar durduruldu

TOKİ'den ev almak için kredi çekerek borca giren hak sahipleri 2 yıl önce anahtar teslim edileceği söylenen konutlarını alamadı. TOKİ'nin inşaat yaptığı alanda zemin kayması tespit edildiği iddia edildi çalışmalar durduruldu ev bekleyen hak sahipleri mağdur oldu.

Kredi kartı borcu olup da kara listeye girenlere TOKİ'den indirimli ev haberi!

TOKİ, Türkiye'nin dört bir yanında ucuz finansman modeliyle alt ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmak için çalışmalarını hız kemeden sürdürecek. Peki TOKİ'den ev almak isteyip de kredi kartı borcu olanlar nasıl ev alacak? İşte detaylar..

TOKİ'den ucuz kredi fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileler için projelerine devam eden TOKİ, düşük kredi oranlarıyla ev almak isteyenlere önemli bir avantaj sunuyor. Peki TOKİ kredisi ne kadar? TOKİ kredisi nasıl çekilir? İşte merak edilen her şey...

TOKİ'den 154 bin TL'ye kadar faizsiz kredi fırsatı!

TOKİ, şehit ailelerine, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerine 154 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu kredi ile yalnızca TOKİ konutlarında değil istenilen yerde ve büyüklükte konut sahibi olunabiliyor. İşte ayrıntılar...

TORKAM E5'te 0.64 kredi oranı fırsatı!

TORKAM birikimi ve TOKİ güvencesiyle E5 Karayolu’nun Sefaköy - Florya aksında yükselen TORKAM E5’in Rezidansları; 0,64 kredi oranı, 180 aya kadar vade seçenekleri ve 567 bin TL’den başlangıç gösteren fiyat avantajıyla yatırımcılarına maksimum kazanç sağlıyor.

TOKİ faizsiz konut kredisi başvuru şartları!

Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan konutlarla dar gelirli aileler başta olmak üzere pek çok vatandaş uygun fiyatlı ev satın alma imkanına sahip oluyor. Vatandaşlara kurum tarafından belirli şartlarda faizsiz konut kredisi de veriliyor. Peki, TOKİ faizsiz kredi başvuru şartları nelerdir?

TOKİ’den kredi isteyen Umut Evleri’ne itiraz!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 kiracı için inşa edilen ‘Umut Evleri’ projesini tamamlamak için Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) kredi istendi. Ancak TOKİ, başvuruyu reddedip mahkemeye başvurdu.

Umut Evleri Projesi'ne TOKİ kredi verecek!

Düzce depreminde evsiz kalan aileler, Umut Evleri adlı sosyal konut projesini tamamlamak için TOKİ'den kredi talebinde bulundu. TOKİ kredi talebini sorumluluklarımız arasında bulunmuyor diyerek reddetti.

TOKİ'den 73 tarihi projeye kredi!

TOKİ tarafından kültür varlıklarının bakımı, onarımı ve restorasyonu işlemlerine ilişkin kullandırılan 2018 restorasyon kredisine 73 tarihi ve külterel yapımının onarımı için başvuru geldi.

Halkbank'tan TOKİ indirim kampanyasına özel kredi!

TOKİ tarafından başlatılan ve 18 Mayıs 2018 tarihine kadar sürecek olan “Yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyası” kapsamında Halkbank özel kredi sağlayacak. 

TOKİ restorasyon kredisi başvuruları 2 Nisan'da başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, 2005 ve 2006 yıllarında restorasyona sağladıkları 75 bin lira kredi üst limitini, yıllar içerisinde aşamalı olarak yükselterek bu yıl 170 bin liraya çıkardıklarını açıkladı. 

TOKİ restorasyon kredi başvuruları Haberi

TOKİ restorasyon kredi başvuruları
TOKİ bu yıl tarihi yapılar için verilecek kredi üst limitini 140 bin liraya çıkardı. Bugüne kadar 588 restorasyon projesi için 52 milyon 834 bin 860 lira tahsis ettiğini ifade eden TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, 1-30 Nisan 2015 tarihleri arasında kredi başvurularının kabul edileceğini söyledi. Müracaatlarda, özel mülkiyetteki yapıların Kültür ve Tabiat Varlıkları Kurulları tarafından alınmış tescil kararının ve onaylı restorasyon projelerinin bulunması...