23 / 04 / 2024

toki şanlıurfa başvuruları

toki şanlıurfa başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Şanlıurfa'da 652 adet konut satışa sundu!

Şanlıurfa Maşuk 5.Bölge 1.Etap Projesi kapsamında, TOKİ Urfa'da 1+1 nitelikli 24 adet konut ve 2+1 nitelikli 628 adet konutu Uygun Taksitlerle satışa sunuyor.

TOKİ Şanlıurfa başvuruları 2015!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Şanlıurfa Viranşehir Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 149 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Şanlıurfa başvuruları 2015 'te 1 Temmuz'da başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa başvuru dönemi!

Toplu Konut İdaresi Başkalığı Şanlıurfa Viranşehir'de toplam 616 adet konut satışa sunuluyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. TOKİ Şanlıurfa başvuru dönemi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Şanlıurfa başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkalığı Şanlıurfa Viranşehir'de toplam 616 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Şanlıurfa başvuruları 1Temmuz - 29 Temmuz tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Şanlıurfa başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında 467 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Şanlıurfa başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Şanlıurfa'ya 7 bin 500 konut yapacak!

Ak Parti Şanlıurfa iI Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, TOKİ tarafından Şanlıurfa'ya 7 bin 500 konut daha yapılacağını açıkladı. Beyazgül, "Bizim arzumuz özellikle dar gelirlilerimiz için daha fazla konut yapılması" dedi.

TOKİ Şanlıurfa konutlarına rekor başvuru

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca Şanlıurfa'da alt gelir grubu için inşa ettirilen 132 konut için, 6 bin 798 başvuru yapıldığı bildirildi.

TOKİ Şanlıurfa Birecik’te 2+1 608 bin liraya!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarı ile resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Birecik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları 27 Ekim'de sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesi için son başvuru tarihi 27 Ekim olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 2021 başvuruları başladı!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 alt gelir projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Viranşehir başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Viranşehir başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Viranşehir başvuru tarihleri 2020 ne zaman? TOKİ Şanlıurfa başvuruları 2020...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru şartları!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 fiyatları ne kadar?

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler 2020 başvuru detayları!

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler 2020 başvuru şartları nedir? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 2020 başvuru detayları!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Akçakale 2020  başvuru tarihleri ne zaman? TOKİTOKİ Şanlıurfa Akçakale 2020 fiyatları ne kadar?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap projesinde yer alan 95 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

toki şanlıurfa başvuruları Haberi

toki şanlıurfa başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir projesinde toplam 11 adet konut bulunuyor. Proje kapsamındaki daireler için başvurular bugün itibariyle başlıyor. 

TOKİ Viranşehir projesinde 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projedeki konutların fiyatları 160 bin 241 TL ile 211 bin 644 TL arasında değişiyor.

10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Viranşehir projesinde 216 ay vade imkanı sunuluyor. 

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir projesinde yer alan konutlar için aylık taksit bedelleri 695,56 TL ile 933,63 TL arasında...