24 / 04 / 2024

TOKİ Şanlıurfa başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Şanlıurfa başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında 467 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Şanlıurfa başvuruları ne zaman başlıyor?



TOKİ Şanlıurfa Viranşehir “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında 467 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. 


Satış işlemlerinin T. Halk Bankası A.Ş.’nin Viranşehir Şubesi  aracılığıyla yürütüleceği  TOKİ  Şanlıurfa Viranşehir Konutları'nda daire tipleri 2 +1 olarak dizayn edildi. 


Daire fiyatlarının 80 bin 139 TL ile 106 bin 651 TL arasında değişiklik gösterdiği TOKİ Şanlıurfa Evleri'nde 267,13 başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. 


TOKİ Şanlıurfa başvuruları ne zaman başlıyor?

Başvuruların 1 Temmuz itibariyle başlayacağı TOKİ Şanlıurfa Evleri'nde başvurular 29 Temmuz 2015 tarihine kadar devam edecek. 


Projede satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş.’nin Viranşehir Şubesi  aracılığıyla yürütülecek. 


Projede konut alıcılarının başvuruları 4 kategoride kabul ediliyor. 

1. Kategori olan “Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerinin” ,

2. Kategori olan “En az %40 engelli vatandaşlarımızın”

3. Kategori olan “Emekli vatandaşlara”

4. Kategori olan “Diğer alıcı adaylarının”


Başvuru işlemleri sırasında 2. Kategori, 3.Kategori ve 4.Kategori alıcı adaylarından başvuru sırasında 1.000 TL başvuru bedeli alınıyor. 


07 Ağustos 2015 kura çekiminin yapılacağı TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri'nde konutlar sözleşme imzalama tarihinden itibaren 36 ay içerisinde teslim edilecek. 


TOKİ Şanlıurfa Viranşehir satış ilanı için tıklayın

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir fiyat listesi için tıklayın


Geri Dön