20 / 04 / 2024

Ankara İstanbul hızlı tren ne zaman açılıyor?

Ankara İstanbul hızlı tren ne zaman açılıyor?

Ankara İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı ne zaman açılıyor? Ankara İstanbul YHT seferleri ne zaman başlayacak? İstanbul Ankara Hızlı Tren bilet fiyatı kaç TL? İstanbul Ankara İstanbul hızlı tren seferleri ne zaman başlıyor?



Ankara İstanbul hızlı tren ne zaman açılıyor?


Ankara - İstanbul -  Ankara  Yüksek Hızlı Tren hattı ne zaman açılıyor? Ankara İstanbul YHT seferleri ne zaman başlıyor? İlk Ankara İstanbul YHT seferi ne zaman? İşte cevaplar... 


İstanbul - Ankara - İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 5 Temmuz 2014 Cumartesi günü hizmete açılacağı belirtildi. Başbakan Erdoğan, 5 Temmuz'da yüksek hızlı trenle Ankara'dan İstanbul'a gidecek. Tören İstanbul'da gerçekleştirilecek.



Ankara İstanbul YHT hattı Marmaray'a ne zaman bağlanacak? Detaylar için tıklayın!


İstanbul - Ankara YHT istasyonları!


Ankara-İstanbul YHT hattında şu istasyonlar olacak: Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Pamukova, Sapanca, İzmit, Gebze ve Pendik...



İstanbul Ankara YHT bilet fiyatı kaç TL?


İstanbul - Ankara - İstanbul hızlı tren biletlerinin 'otobüsten pahalı, uçaktan ucuz' kriteriyle belirlenecek. TCDD'nin yaptığı çalışmalara göre ilk hesaplamalarda 70-80 lira arasında bir fiyat ortaya konuldu.


Geri Dön