23 / 04 / 2024

TOKİ Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi

TOKİ Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 29 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ’den Konya Sarayönü'nde 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!  

TOKİ Konya Sarayönü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Sarayönü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Sarayönü'nde  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Sarayönü sosyal konut projesi... 

Murat Kurum: 300'e yakın millet bahçesi yaptık!

Yaptıkları tüm inşa faaliyetlerinin, konutların, iş yerlerinin, kamu binalarının sıfır atık uyumlu, yalıtımlı, enerji verimli, akıllı ve çevreci binalar olduğunu belirten Kurum, ayrıca şehirlere nefes aldıran 300'e yakın millet bahçesi yaptıklarını belirtti.

Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'nın proje görselleri ilk kez paylaşıldı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak yeni Adalet Sarayı'nın görsellerini paylaştı.

Andırın Millet Konağı’nın inşaat çalışmalarında son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Andırın Millet Konağı’nda katlar yükseliyor...

Topkapı Sarayı'nın çatısındaki kurşun levhalar yenileniyor!

Milli Saraylar'a bağlı Kurşun Atölyesi'nde üretilen kurşun levhaların yerleştirilmesine Topkapı Sarayı'nın çatısından başlandı

TOKİ Konya Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi 29 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 29 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Konya Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi 22 Nisan'da!

Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Sarayönü projesi sahiplerini buldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü projesinde yer alan konutların kura çekilişini gerçekleştirdi.

Topkapı Sarayı’nı restorasyon faciası mı bekliyor?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Kültür Bakanlığı’ndan alınarak, Cumhurbaşkanlığı’na devredilen Topkapı Sarayı’nın restorasyonu hakkında Meclis’te konuştu. İlgezdi, “Topkapı Sarayı’nı, restorasyon faciası bekliyor” diye konuştu.

TOKİ Konya Sarayönü başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Sarayönü projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Gülper Özdemir Regent Crescent Sarayı'nın reklam yüzü oldu!

Sen Anlat Karadeniz dizisinin oyuncusu Gülper Özdemir Londra'daki Kraliyet ailesine ait olan Regent Crescent sarayının reklam yüzü oldu.

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi Haberi

TOKİ Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi


Konya Sarayönü Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19.  maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 29 Nisan'da gerçekleştirilecek olan haleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde;

İhale Kayıt Numarası    :    2020/172220 
1-İdarenin
a) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
b) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 1.426,64 m² İnşaat Alanına Sahip Millet Kıraathanesi, Büfe, WC, Balık Satış Birimi ve Su Deposu İnşaatı ile 88.769,15 m² Millet Bahçesi Genel...