27 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlanıyor!

Kahramanmaraş'ta millet bahçesi yatırımlarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,  Andırın Millet Bahçesi'nin inşaatını tamamlıyor.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin her ilçesine çok fonksiyonlu “Millet Konakları” ve birçok donatın yer aldığı “Millet Bahçeleri”nin inşasına devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; çalışmalar dahilinde Andırın ilçesinde tamamlanarak hizmete hazır hale getirilen Millet Konağı’nın sonrasında bir süre önce inşasına başlanan Millet Bahçesi projesinde de sona aşamaya gelindi. 

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi nde çalışmalar tamamlanıyor!

İlçenin Minareli Asma Köprü mevkiine inşasını gerçekleştirilen 50 bin metrekarelik tesis, kısa süre içinde hizmete açılacak. Betonarme uygulamaların sonrasında bitkilendirme, zemin, aydınlatma ve kent mobilyaları ile oyun grupları montajları yaptırılan tesis birçok sosyal donatı yer alıyor. Bölgenin coğrafyasına uygun ağaç ve bitkilerin toprakla buluşturulduğu tesis, kafeterya, spor sahaları, yürüyüş yolları ve oyun gruplarıyla çeşitli aktivitelerin yapılmasına olanak verecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırım kapsamında açık otopark alanı da inşa edilecek. 

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde son durum ne? 


Geri Dön