26 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi’nde çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi’nde çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Andırın'da millet bahçesi projesini başlattı. Millet bahçesi 50 bin metrekare üzerine inşa edilecek. 



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sosyal alan yatırımlarına devam ediyor. Kahramanmaraş Belediyesi'nde yer alan habere göre; belediye kısa süre önce Andırın'da millet bahçesinin inşaatı için çalışmalara başladı. İlçenin en sevilen bölgelerinden biri olan  Minareli Asma Köprü alanında inşa edilen proje 50 bin metrekare alana sahip olacak. Yeşil alanların oldukça çok olduğu projede kent mobilyaları, yürüyüş yolları, açık otopark, spor sahaları ve oyun grupları  bulunacak. 

 Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi’nde çalışmalar başladı!

Çalışmalara yönelik açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimize millet bahçeleri kazandırmayı sürdürüyoruz. Yeni bir proje de Andırın’da başladı. Minareli Asma Köprü mevkiinde 50 bin metrekarelik alanda ilçe belediyesiyle koordineli şekilde hızlı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Yürüyüş yolları, spor alanlar ve sosyal donatı alanlarının yer alacağı tesis, bölge iklimine uygun bitkilerle renklenecek. Yeni yatırımımız Andırın’a hayırlı olsun” dedi.

Kahramanmaraş'a şehrin en büyük millet bahçesi geliyor!


Geri Dön