26 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde son durum ne? 

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde son durum ne? 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın'da hayata geçirilen millet bahçesi  projesinde çalışmalar devam ediyor. Projenin kısa zaman içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin her yerinde yatırım yapmaya devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Andırın ilçesine bir süre önce kazandırılan Millet Konağı’nın ardından ilçeye renk getirecek “Millet Bahçesi” projesi için de düğmeye basılmıştı. Minareli Asma Köprü mevkiinde inşa edilen gerçekleştirilen yeni projede sert zemin uygulamalarında çalışmalar büyük oranda tamamlanırken parke ve bordür uygulamalarıyla zemin konturları belirlendi. 

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi nde son durum ne? 

Ahşap uygulamalar ve bitkilendirme - peyzaj çalışmalarına başlanacak tesis, 50 bin metrekare alan üzerinde hizmete açılacak. Yeşil alanların bulunacağı rekreasyon alanı, sahip olduğu sosyal donatılar ve onlarca farklı türden bitkilerle ilçenin ihtiyacına yanıt verecek. Kent mobilyaları, yürüyüş yolları, açık otopark, spor sahaları ve oyun gruplarının da yer alacağı projenin kısa süre içinde tamamlanması hedefleniyor.

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi’nde çalışmalar başladı!


Geri Dön