26 / 04 / 2024

toki sarıçama stadyum mu yapacak

toki sarıçama stadyum mu yapacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Sarıçam ilçesine yapacağı stadyuma 'Koza' isminin verilecek olmasına karşı çıkan İstanbul Adana Kültür ve Dayanışma Derneği, stada 'Fatih Terim' adının verilmesi için kampanya başlattı.

TOKİ Ordu Çamaş 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Çamaş sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Çamaş’ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Çamaş’ta inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Çamaş sosyal konut projesi

TOKİ Sarıçam kura sonuçları kazananlar listesi 13 Ocak 2022!

TOKİ Sarıçam kura sonuçları kazananlar listesi 13 Ocak 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sarıçam kura sonuçları kazananlar listesi 13 Ocak 2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Sarıkamış 206 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Sarıkamış 206 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Sarıçam 2021 son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Sarıçam 2021 son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sarıçam 2021 son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Sarıçam Buruk başvuruları 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk 2019 projesinde yer alan konutlar için başvurular 19 Nisan'da sona eriyor.

Sarıyer İstinye Mahallesi koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, İstinye Mahallesi, 387 ada, 72 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

TOKİ Sarıkamış kura sonucu 2+1!

TOKİ Sarıkamış kura sonucu 2+1 haberimizde yer alıyor. Projede 188 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Sarıkamış başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Sarıkamış başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3  oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Sarıkamış son başvuru tarihi!

TOKİ Sarıkamış son başvuru tarihi 15 Şubat 2019 olarak belirlendi. Projede toplam 188 adet konut bulunuyor.

TOKİ Sarıçam Sosyal Konutları: Adana'nın ödüllü projesi!

TOKİ'nin Adana'da hayata geçirdiği konut projesi yatay yapılaşma, yöresel mimari ve mahalle fikrini günümüz çizgisiyle buluşturan yeni bir anlayış yansıtıyor.

TOKİ Sarıçam kura sonuçları!

TOKİ Sarıçam kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 57 adet konut bulunuyor.

TOKİ Sarıçam Buruk Mahallesi Orta Gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Sarıçam Buruk Mahallesi Orta Gelir başvuruları 29 Ocak-9 Şubat 2018 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Sarıkamış 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Sarıkamış 2. Etap'ta başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 110 adet konut yer alıyor.

toki sarıçama stadyum mu yapacak Haberi

toki sarıçama stadyum mu yapacak


İstanbul'da yaşayan Adanalıların kurduğu Adana Kültür ve Dayanışma Derneği, Sarıçam'a yapılması planlanan, 'Koza Stadyumu'nun' isminin 'Fatih Terim Stadyumu' olarak değiştirilmesi için yürüttükleri kampanya kapsamında Hilton'da bir basın toplantısı düzenledi.


Adana Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Haluk Ekinci, kampanyaya Adanalı milletvekilleri, belediye başkanları ve 49 sivil toplum kuruluşunun destek verdiğini belirterek, "Adana Demirspor ile kariyerine başlayan Terim, teknik direktörlükte efsaneleşti. Fatih Terim isminin TOKi'nin yapacağı yeni stada daha çok yakışacağına inanıyoruz" dedi.Uzun yıllar Galatasaray ve Milli Takım'daki görevleri nedeniyle istanbul'da yaşayan Terim'in, her fırsatta baba ocağı Adana'ya geldiğini hatırlatan Ekinci, ünlü teknik adamın her fırsatta Adana ve Adanalılığıyla gurur duyduğunu açıkladığını ifade etti.


Adana Egemen...