23 / 04 / 2024

toki satış başvuruları

toki satış başvuruları

TOKİ Başkanlığı açık satış duyurularını kurumsal internet sitesinde bulunan satışlar sayfasından ilan ediyor. Bu sayfa üzerinde hem açık satış ile satılan konutlar hemde açık artırma ile satışa çıkarılan konutların ilanları bulunuyor. Peki TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ arsa başvuruları ne zaman, nasıl, nereden yapılacak ve arsa fiyatları kaç lira? TOKİ arsa başvuru şartları 2022

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konut ve onunla birlikte 100 bin arsa satışa çıkacak. Arsa için başvuruda bulunmak isteyenler 2022 TOKİ arsa başvuruları ne zaman yapılacak, TOKİ arsa başvuruları nereden yapılacak ve arsa fiyatları ne kadar? sorularına yanıt bulmaya çalışıyor.

TOKİ'nin 8 il için kurasız konut satışı başvurular sona eriyor! 

TOKİ geçtiğimiz günlerde 8 il için uygun fiyatlı konut satışı duyuru yayınlamıştı. 114 bin 62 TL'den başlayan daireler için başvurular sona ermek üzere. 

Tarım arazileri ve 2B taşınmazlarının satış başvuruları için son 5 gün!

2B taşınmazları ile Hazineye ait tarım arazilerinin satışı uygulamasından daha fazla hak sahibinin yararlanabilmesi için başvuru ve ödeme süresini 16 Aralık'a kadar uzatıldı. Başvurular için son 5 gün...

Taşköprü TOKİ 2019 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kastamonu Taşköprü projesi için başvurular bugün itibariyle başladı. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ emekli başvuruları başladı!

TOKİ’nin 67 ilde satışa çıkardığı 50 bin ucuz sosyal konut için başvurular devam ediyor. Ucuz konut hakkından faydalanmak isteyen emekliler bugünden itibaren bankalara müracaat edecek. 

TOKİ Merkezefendi başvuruları ne zaman başlayacak 2019?

TOKİ Merkezefendi başvuruları ne zaman başlayacak 2019 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.173 adet konut yer alacak.

TOKİ Kars başvuruları 4 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvurular 4 Şubat'ta başlıyor.

TOKİ Şehitkamil başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Ceyhan başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Ceyhan projesinde yer alan konutlar için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Üçkuyu başvuruları 2018!

TOKİ Üçkuyu başvuruları 2018 tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Şehitkamil başvuruları ne zaman başlayacak 2018?

TOKİ Şehitkamil başvuruları ne zaman başlayacak 2018 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Konya Orhaniye alt gelir grubu TOKİ'de başvurular sona eriyor!

TOKİ Konya Orhaniye alt gelir grubunda yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Mamak başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Kusunlar projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

toki satış başvuruları Haberi

toki satış başvuruları

TOKİ Başkanlığı açık satış duyurularını kurumsal internet sitesinde bulunan satışlar sayfasından ilan ediyor. Bu sayfa üzerinde hem açık satış ile satılan konutlar hemde açık artırma ile satışa çıkarılan konutların ilanları bulunuyor. Bu durum kurumun açıkladığı satış birimine göre değişiklik gösteriyor. Açık satış duyuruları genellikle 6 ay olarak yayımlanıyor. Fakat talep çok olduğunda bu süre dolmadan satışlar bitebiliyor. 

Takvim'de yer alan habere göre; açık satış duyurularında vatandaşlar konutları başvuru önceliğine göre alıyorlar. Takvim'de yer alan habere göre; ilk başvuru yapan vatandaş konutun sahibi oluyor. Satışlar Ziraat Bankası ve Halkbank aracılığıyla yapılıyor. Projenin durumuna göre yüzde 10 ile yüzde 25 arasında peşinat ödemesi yapılır. Geri kalan tutar ise işyerleri için 60 ay, konutlar için ise 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. 

TOKİ Başkanlığı'nın...