20 / 04 / 2024

toki Seyhan Barış Mahallesi fiyatlar

toki Seyhan Barış Mahallesi fiyatlar

Açık satış yöntemiyle 151 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ Seyhan Barış Mahallesi'nde 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Adana Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Adana Seyhan TOKİ projesinin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Adana Seyhan projesindeki 580 konut yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana Seyhan projesindeki 580 konut için beklenen tarih geldi. İşte Seyhan TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Adana projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Merakla beklenen projeyle Seyhan ilçesine 580 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Adana projesi için son dakika müjdesi geldi! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Adana projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Seyhan projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Adana Seyhan projesinde Mayıs 2023 müjdesi geldi! 580 konutluk yeni konut projesini kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde 580 konutluk yeni proje inşa edecek. Proje için beklenen tarih geldi.

TOKİ Adana Seyhan’da 682 adet konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Adana Seyhan 682 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ'den Adana Seyhan'a 682 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da 682 yeni konut inşa edecek.

Seyhan Büyükerşen’in kaçak villası yıkılacak mı?

CHP’nin en önemli isimlerinden, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen’in ‘imar barışı’ndan faydalanmak için usulsüzlük yaptığı iddia edildi. 2019’da kaçak inşa edilen villa 2017’de yapılmış gibi gösterildi.

Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap TOKİ başvuruları başladı!

Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap TOKİ projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Adana Seyhan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesindeki konutlar satışa sunuldu.

TOKİ Seyhan 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

toki Seyhan Barış Mahallesi fiyatlar Haberi

toki Seyhan Barış Mahallesi fiyatlar

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ Evleri fiyatları 166 bin 942 TL ile 327 bin 973 TL arasında değişiyor. Projede 16 bin 694 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


Başvuruları bugün itibariyle başlayan TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede 1.043 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor. 


TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları ne zaman bitecek?

Ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 151 adet dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Seyhan Barış Mahallesi'nde başvuru süreci 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. 


Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ ödemeleri yüzde 10 peşinatta, 96 ay vade; yüzde 15 peşinatta, 108 ay vade; yüzde 25 peşinatta ise 120 ay...