25 / 04 / 2024

toki seyhan konutları

toki seyhan konutları

TOKİ Adana'da 101 konut satacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 25 Aralık - 31 Aralık 2013 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Seyhan 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Seyhan Barış 24 Ağustos 2017 kura sonucu!

TOKİ Seyhan Barış 24 Ağustos 2017 kura sonucu henüz belli olmadı. Projedeki konutların kura çekilişi 24 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ GGC Konutları'nda kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından hayata geçirilen 364 konutluk GGC Konutları'nda kuralar çekildi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, süreci değerlendirdi.

TOKİ İscehisar Konutları için şantiye kurulacak!

TOKİ İscehisar'da 407 konut inşa edecek. İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, yaptırılacak konutların yapımı için bir hafta içinde şantiye kurulacağını söyledi.

TOKİ Isparta Konutları 2017'de yapılacak!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal'ın girişimleriyle Isparta'ya kazandırılması planlanan toplu konutlar için çalışmalar sürüyor.

TOKİ Soma Konutları ne zaman teslim edilecek?

Soma, madenci ailelerine TOKİ konutlarını teslim etmek için ilçeye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a odaklandı. Başkan Ergene, "Ziyaret bizim için fırsat" dedi

TOKİ Mardin Konutları'nda teslimler başlıyor!

TOKİ, Mardin Nur Mahallesindeki 1423 Konut Projesinde 597 adet konutun alıcılarının 12 Ekim – 29 Ekim 2016 tarihleri arasında konutlarını teslim alacaklarını açıkladı.

TOKİ Hadim Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Konya Hadim Evleri'nde kura çekiliş heyecanı başlandı. Peki TOKİ Hadim Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Hadim Konutları kurası ne zaman?

Toplamda 171 adet dairenin bulunduğu proje kura çekilişi noter gözetiminde yapılacak. Peki TOKİ Hadim Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Çorum Konutları için kura heyecanı!

Çorum'un Kargı ve Alaca ilçelerinde TOKİ tarafından yapılan konutların kurası 23-24 Eylül'de çekilecek.

TOKİ Demirci Konutları başvuru!

TOKİ Demirci Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül'e kadar devam ediyor. Projede peşinatlar 14 bin 870 liradan başlıyor.

TOKİ Camikebir Konutları'nda yeniden ihale yapılacak!

Camikebir mahallesindeki TOKİ konutlarındaki ön alım hakkı kura çekilişinin ardından, diğer konutların satışı TOKİ tarafından ihale usulü ile yapılacak.

TOKİ Alaplı Konutları'nda çalışmalar başladı!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı'ya Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından özelikle emekliler için yapılması planlanan konutlar için çalışma başlatıldığını bildirdi

toki seyhan konutları Haberi

toki seyhan konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) Seyhan ilçesi Barış Mahallesi 1. Etap Toplu Konut Projesi kapsamındaki 101 adet konut, başvuru önceliğine göre seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


Barış Mahallesi 1. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası aracılığıyla yürütülecek ve merkez şube Adana Barkal Şubesi olacak.


Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 25 Aralık - 31 Aralık 2013 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. etapta en düşük konut fiyatının 136 bin 41 TL, en yüksek konut fiyatı ise 206 bin 937 TL olarak belirlendiği kaydedildi.


Adana Çukurova...