24 / 04 / 2024

toki şile evleri kura

toki şile evleri kura

Başlangıç taksitlerinin 319 TL ile 428 TL arasında değiştiği TOKİ İstanbul Şile projesi kapsamında yer alan 19 adet için başvuru dönemi sona erdi. Projede kuralar 29 Ağustos'ta çekiliyor...

Laden Şile Evleri'nde yaşam başladı! 

Şeker GYO, Laden Şile Evleri projesinde iskan sürecinin tamamlandığını açıkladı. Peki Laden Şile Evleri'nde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Laden Şile Evleri bu ay hemen teslim! Laden Şile Evleri nerede?

Şeker GYO tarafından inşa edilen Laden Şile Evleri'nde satışlar devam ediyor. Bu ay teslim edilmesi planlanan projede 42 adet villa bulunuyor. 

Laden Şile Evleri'nde lansman öncesi avantajlar! Yeni proje!

Şeker GYO güvencesiyle sürdürebilir yaşama uygun olarak dizayn edilen Laden Şile Evleri projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! 

Şeker GYO, Şile Villa projesinin ruhsat süreci bilgilendirmesine ilişkin açıklamada bulundu. Peki Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! Hemen bakın! 

Şeker Şile Evleri geliyor! Yeni proje! 

Şeker Şile Evleri, Optimal Proje Yönetimi tarafından hayata geçirilecek. Peki Şeker Şile Evleri projesi nerede? Şeker Şile Evleri'nde kaç konut var? Projede hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Şeker Şile Evleri'ne ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar..

TOKİ'den 81 ile yeni konut müjdesi! Bakan Kurum resmen açıkladı! TOKİ başvuruları ne zaman?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum milyonlarca kişinin beklediği müjdeyi vererek, "TOKi ile yakın zamanda yine bir sosyal konut hamlesini 81 ilimizde yapacağız" dedi.

TOKİ Şile 3. etap başvuru şartları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Şile 3. etap projesi tamamlandı ve yapımına başlanacak. Şile Toplu Konut 3. Etap kayıtları başladı.

TOKİ Şile 3. etap başvuruları başladı mı?

Projesi tamamlanan ve yapımına başlanacak olan Şile 3. Etap TOKİ merakla bekleniyor. Peki TOKİ Şile 3. etap başvuruları başladı mı?

TOKİ Şile 3. Etap kayıtları başladı!

Şile Toplu Konut 3. Etap kayıtları başladı. Şileliler 11 kasım 2016 tarihi mesai bitimine kadar Beyaz Masa birimine gelerek başvurularını yapabilirler.

Körfez Belediyesi, TOKİ ile 200 dönümlük arazi için anlaştı!

Körfez Belediyesi, İlimtepe'yi ekonomik yönden canlandıracak olan 200 dönümlük arazi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaştı.

Melikgazi TOKİ ile Serkent arasına yeni yol!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesi ile Serkent arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol açılacağını söyledi.

TOKİ ile Serkent arasında alternatif yol yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesi ile Serkent arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol açılacağını söyledi.

Türkiye, TOKİ ile Venezuela'ya gelmeli!

Venezuela'nın Ankara Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes, yatırım yapmak isteyen Türk iş adamlarının ülkesine gelebileceğini belirterek, "Türkiye'nin, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte Venezuela'ya gelmesini ve bunun karşılığında petrokok almasını bekliyoruz" dedi.

toki şile evleri kura Haberi

toki şile evleri kura

Başvuru döneminin 14 Ağustos-21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştiği TOKİ İstanbul Şile'de başlangıç taksiti 319 TL ile 428 TL arasında değişiklik gösteriyor.


Kuraların 29 Ağustos tarihinde (yarın) çekileceği TOKİ İstanbul Şile projesinde daireler  86,94 metrekare 2+1 olarak dizayn edildi. Projede 180 aya kadar taksitlendirme yapılıyor.


Daire fiyatlarının 65 bin 248 TL ile 87 bin 646 TL değiştiği TOKİ İstanbul Şile Konutları'nda 19 adet daire kura ile satılıyor. Projede yüzde 12 peşinat ödeniyor.


Detaylı bilgi için